Til lægen

Sundhedsplejersken på besøg

Det var meningen at sundhedsplejersken skulle være kommet fredag, men den aftale måtte hun aflyse grundet nogle akutte møder der var kommet ind, så det var lidt ærgerligt nu hvor vi havde glædet os og var spændte på at høre om Baby L vægt, men så kom hun mandag i stedet.

Så i mandags kom hun, og hendes undersøgelse af Baby L var så fin, bortset fra hendes længde den var skrumpet efter fødslen 😉 som vi alle undrede os lidt over, hun kunne kun måle hende til 51 cm men fra fødslen har vi 54 cm nedskrevet 2 steder, så det var lidt mystisk, og hendes vægt var også så fin nu vejer hun 3160 gram, så hun havde taget på, så vi var glade og tilfredse både forældre og sundhedsplejersken.

I weekenden måtte vi ty til lidt modermælkserstatning, da mine babser ikke længere vil samarbejde, og producere nok mælk til hvert måltid 🙁 så det er jeg lidt frustreret over, for nok er der en løsning med erstatning, men alligevel man ville jo helst give hende min egen modermælk, da det ligesom er det sundeste og det bedste for hende. Men med Taya den gang for 13½ år siden, der var det jo akkurat det sammen, der producerede jeg heller ikke nok mælk efter en måned, så er det jo nok bare sådan det er.
Sundhedsplejersken sagde også, at chancen var stor at min mælkeproduktion nok ville blive mindre denne gang når den også var blevet det dengang med Taya, så det giver jo meget god mening, men derfor er det stadig frutrerende som mor, ikke at kunne give sit barn det bedste af det bedste, for KLART min mælk ville være det bedste for hende, i så lang tid som muligt, men nu er det så sådan som det er at hun får min mælk ved hvert andet måltid og så modermælkserstatning de andre måltider (hver anden gang)

Og nu er vi så der med at vores lille Baby L er forstoppet, hun har ikke haft afføring i 1½ døgn nu, og vi har haft en helvedes nat :'( og man blir ked og magtesløs når man ikke kan hjælpe sin lille pige, og hun presser bare så meget  ar hun blir ild rød i hovedet, men der kommer intet ud, og når det er spise tid og hun virkelig er sulten, har man bare heller ikke lyst til at fylde mad på hende, når man ved hun har en kamp med at prøve at få det ud, men vi kan jo heller ikke sulte hende :'(
Og sådan er det jo når man går over til modermælkserstatningen, da den er tykkere og sværere for hende at fordøje, end min egen mælk, så i nat ringede vi til lægevagten, men vi gjorde det helt rigtige, masserede hendes mave, have hende oppe på skulderen og hænge, for hvor nemt er det at presse når man ligger ned, og så cykelbevægelser med hendes ben, så bare vi fortsatte med det, så skulle vi ringe til egen læge, kl 8 for så skulle vi nok have noget laktulose til hende og så kunne de også lige få lyttet til hendes tarme.

Så kl 8 ringede jeg til lægen og vi fik tid  til kl. , så nu må tiden bare gå stærkt, så vi kan komme til lægen og få vores Baby L undersøgt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til lægen