Savnet til jobbet...

Glædelig 1. december og 1. søndag i advent…

På den første december dag og ikke mindst første søndag i advent, så startede dagen med en lille morgenmads brunch, med julmusik og julehygge med mine de bedste, så kan december da ikke starte bedre 🙂
Nissen havde været ude med guldets advents-pakke, et pat nye sko/støvler, det var da en sød og betænksom lille nisse vi har boende, for så kan det da være jeg får lov at have mine i fred 😉

Lad os lige går ugen hurtigt igennem, for i mandags var vi til skanning, hvor vi lige skulle se hvordan det stod til med lille Baby L inde i maven, og alt var som det skulle være, hun havde lagt hovedet nedad, og denne gang fik vi desværre intet billed med hjem, da hun i hvert fald ikke er fotogen, hun lå bare med hovedet gemt godt nedad og viste sin noget så pæne ryg, hun blev skønnet til at veje 2000g, så 500g mere så var hun klar til at melde sin ankomst, mente de…

Nok som jeg ønsker denne graviditet hurtigt overstået, grundet de gener jeg har haft og har, så må hun gerne lige blive der inde til i hvert fald det nye år 🙂 Og vi glæder os helt vildt til at møde vores lille Baby L mirakel.

Tirsdag var jeg så til sidste graviditets undersøgelse hos lægen, og ja hun fortalte jo det samme som der blev sagt til skanningen, at så ud som det skulle og jeg skulle bare huske at passe på mig selv, og slappe af men også stadig lige ud og gå lidt, det jeg nu lige kunne holde til.

Ellers ja så har de andre dage jo bare lignet hinanden, røven i sofaen, benene op, pyntet op til jul, og lidt rengøring og tøj vaske ind imellem.

Fredag fik vi klaret de fleste julegave indkøb, også lørdag nu mangler vi sådan set kun julegaven til Tantes Prut-fis 🙂 og så skal der også findes en lille ting til Tantes nr. 2 som jo så må blive til Tantes mini-prut, som skulle komme lige om lidt, og hende glæder vi os sådan til at møde, er og blir en mega stolt Tante 😀

Lørdag fik vi også lige besøg at Tantes Prut-fis og selvfølgelig hendes skønne forældre Svivs og Svovs, altid dejligt når de vil kigge forbi, et par timer til lidt hygge og snak.

I dag søndag stod den jo på morgen hygge, og så kom der også lidt styr på Baby L’s værelse, ikke fordi det blir helt indrettet, så længe seng, tøj, og pudslepladsen er klar, så går det nok, hun får hun ikke brug for værelset den første lange tid, så det vigtigste er klaret, skal bare lige have vasket det tøj og sådan vi allerede har, og så tænker jeg der kommer lidt mere her i næste weekend for jeg har hørt en lille fugl synge om at der kommer en fra Sverige en tur til DK 😉 Så det blir spændene at se hva de har fundet på.

Fik da også en glædelig overraskelse i dag, da det lige pludselig bankede på døren, jeg sad ellers med røven god plantet i sofaen, så var ikke så hurtig til at komme op, men tænkte det nok var naboen, det kunne også godt ligne hende igennem ruden, men da jeg åbnede stod den skønneste kvinde, mandens kusine, som lige havde et par ting med til Baby L, 🙂 hun er ikke engang kommet endnu og allerede så forkælet og så elsket af mange.
Det kan da kun gøre en så lykkelig.

    

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savnet til jobbet...