Året er nu 2017, hvor blev 2016 af?

Nytårs fortsæt eller ej

Jeg har nok aldrig rigtig forstået det der med at folk sætter sig en masse nytårs fortsæt for.

Jeg har aldrig selv sat nogle for, men jo jeg kan da have nogle forventinger, håb og drømme for hvordan vores 2017 skal være.

Men det aller vigtigste for mig er, at jeg har min familie og vi alle vil have et godt helbred.
Jeg ønsker da også at se meget mere til familien, men alt skal passe sammen, og alle hver i sær har jo også deres eget at tage sig til, så man må jo prøve at få det hele til at passe sammen.

Mange forventer tit alt for meget, eller nærmere sætter sig en masse fortsæt for, som faktisk mange ikke kan holde alligevel, men dem der klare det, ja de skal da selvfølgelig have et klap på skuldren 🙂

Men ja jeg ønsker og håber bare på alt godt til mine nærmeste.

Idag er sidste dag af ferien og imorgen starter skolen op igen for vores Taya pige, og for hende ønsker jeg virkelig et fantastisk år, hvor hun kommer til at tro mere på sig selv, og at hun vil være fri for mobning.
Vi har faktisk snakket meget om det her hjemme i ferien, og hun er en sårbar pige, og hun kæmper så meget for at vise sit værd, selvom vi siger det skal hun ikke, for vi tror på hende og vi ved hun kan, men hun er alt for usikker på sig selv 🙁
Hun danner alt for meget vrede inde i sig, fordi hun lukker sig inde og holde de ting der nære hende for sig selv, selvom hun faktisk godt ved hun til hver en tid kan komme til os, og det skal hun som vi siger, men det gør hun ikke, og lige pludselig er hendes lille krop fyldt helt op med vrede og så eksplodere hun, så vi har snakket om at måske hun skal have en psykolog hun kan komme og snakke med. For jeg kender det jo bestemt fra mig selv, at lige pludselig kan man ikke mere og så ja, så tror måske det vil være en rigtig god ting.

Vi har også snakket med hende om det, for vi skal jo ikke presse hende til det hvis hun ikke vil, men jeg tror hun har mod på det, og så det der med at det er en man faktisk ikke har nogen relation til, så kan det tit være meget nemmere og få nogle ting ud.

Så nu her når vi skal til skole hjem samtale, må vi prøve at høre og skolen har sådan en eller om det er en vi selv skal finde ude i byen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året er nu 2017, hvor blev 2016 af?