Tak for Kaffe....

Glædelig Morsdag

Til morgen blev jeg vækket med en koppe kaffe på sengekanten, og Tayas søde stemme sang ” Tillykke tillykke med morsdag idag – tillykke tillykke det er din dag i dag”
kan man blive vækket på en mere fantastisk måde? NEJ VEL.

Men må indrømme var allerede vågen, for jeg blev vækket tidigere af Xargo da jeg hørte døren blive låst, hvor Taya og Martin nok var gået ud efter morgenbrød og blomster.
Så jeg måtte jo nok hellere blive liggende i sengen.
Kunne dufte kaffen, så de havde sat kaffen over 🙂 og så hørte jeg de kom hjem igen, og så var det Taya-pigen kom op og sang en fin morsdag sang 😉

Da jeg så kom ned, var der dækket morgenbord, med blomster, og chokolade og dette års Morsdag hjerte 😀 og straks efter vi havde spist, måtte jeg jo hellere få hængt hjertet op i troldehaslen, til de 4 andre hjerter, jeg har fået de de sidste 4 morsdage 🙂 Og jeg elsker dem, og jeg nyder dem hverdag, og en dag er jeg nok nød til at få mig en større troldehaslen 😉 For det er jo det eneste jeg ønsker mig hvert år til morsdag.

image image

Efter vi havde spist og ryttet af bordet, gjorde Taya og jeg klar, og fik pakket hendes Farmors fødselsdags gaver ind, for vi havde aftalt at vi ville kigge ud med dem i dag, for eller ville vi ikke nå der ud, før efter fødselsdagen, for der er lagt et dagligt program den næste uge op til.
Taya og hendes Farmor har jo fødselsdag samme dag, og ja igen skriver jeg jeg syntes det er så fedt, for tænk sig at Ingrid blev Farmor på sin 50års fødselsdag, og som Ingrid siger, det var da den bedste fødselsdagsgave hun nogensinde kunne ønske sig.

Da vi kom der ud, var Taya hurtig til at få givet hendes Farmor hendes gaver, og som forventet blev hun rigtig glad for dem, og Tay fik også hendes fødselsdagsgave af hende allerede 🙂
Hvor hun fik en lille boks, men et gavekort i til Intersport, som helt sikket faldt i god jord, så var der en lille æske, men nogle smykker, fra Ingrids eget smykkeskrin som hun specielt havde udvalgt til Taya som hun syntes hun skulle have efter hende, syntes at det var så smukt, det er sgu kærlighed, der var vedhæng til en halskæde, plus øreringe, ja det var så fint og ikke nok med det var der en lille gave mere, et par nye øreringe, som var runde ligesom mine, som hun har snakket om længe hun ønskede sig 🙂
Ingen tvivl om Taya ELSKER sin fødselsdagsgave fra hendes Farmor.

image image image

Mens jeg fik en tår øl spillede de et par spil UNO, og det endte med at jeg tog alene hjem, for Taya og Farmor ville gerne hygge lidt, så jeg cyklede hjem.

Manden havde støvsuget hele hytten, og ja så da jeg kom hjem, gik vi straks igang med at ordne det sidste af terrassen, og stenbedet, samt den lille sti, og hold da kæft vi knoklede men det blev bare så fint, og hold da kæft hvor det trængte.
Vi fik også skrubbet og skuret terassebordet, og fik givet det engang olie. Som det virkelig også trængte til.

Så var det også tid til at få gang i aftensmaden, bare lige hurtigt Oldemors pasta-tamtam, og Taya cyklede selv hjem ude fra hendes Farmor af, puha hun er sgu blevet alt for stor, nu vare det jo ikke længe, at hun nok snart begynder at hoppe på cyklen og cykle derud, hvis det vi gamle nisser herhjemme siger til hende, helt passer hende 😉

Da vi havde spist, blev Tayas lektier lige tjekket og klaret, og så hoppede hun i bad, selvom at hun dog lige skulle brokke sig lidt over at hun skulle det, da hun jo ligesom var i bad hele to gange igår Hehe, ja ja for hun havde da heller ikke svedt og haft det varmt i dag nej, så hun trængte da slet ikke til et bad 😉 Men alligevel gik hun da i bad.
Efter badet var hu lige med ude og så ærter i vores kasse i baghaven, så må vi se om vi får en ligeså god høst i år som sidste år, det blir spændene.

Vigtigst af alt, så ville Taya have de nye øreringe på fra sin Farmor, og det fik hun, og da de var kommet i, og hun gik til spejlet for at se sig selv udbrød hun bare ” Jeg ELSKER DEM” og måtte lige sende en SMS til hendes Farmor med billed af hun havde fået dem i 🙂

Nu er mørket så småt ved at falde på, og jeg tænker tilbage på en skøn morsdag anno 2016. Da min egen mor ikke længere er til og ikke har været det i mange år, så jeg vil ønske alle andre mødre en fantastisk dag og hver i har nydt den i fulde drag, intet kan beskrive følelsen og kærligheden der er ved at være mor/forældre, sådan en gave slår alt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for Kaffe....