En fanatisk jul...

Året er nu 2017, hvor blev 2016 af?

Jeg sidder her på et nyt års begyndelse, årets første dag, som snart er ved at rinde ud, og tænker tilbage på hvad 2016 gjorde for mig, var for mig og prøver at tænke tilbage på alle de ting som egentlig er hændt.

Syntes 2016 er gået ufatteligt hurtigt, jeg eller vi føler som var det igår at vi i familien stod sammen og var der for min højt elskede Famse da hun lå på Hospice, den sidste tid hun havde tilbage. Lørdag den 16 januar 2016, blev vi alle ringet til Hospice at nu var det faktisk spørgsmål om timer højst en dag, og jeg tøvede ikke jeg skulle bare være ved hendes side.
Fastrene og onkelens var der og selvfølgelig Memse, og Famse lå bare så stille og sov, men alligevel havde hun noget uro og hun kaldte flere gange på sin mor, men fik så mere smertestillende så hun bare sov.
Bare den eftermiddag var lang, for hun stoppede mange gange med at trække vejret, men vejrtrækningen gik igang igen, hen af aften, tog onkel Søren og Onkel Christian hjem.
Faster Lisbet, Faster Janni, Memet og jeg blev, for vi ville være der.
Hen af midnat ringede min dejlige svoger og var så stolt og så glad og ville fortælle at jeg var blevet Tante, og at Miamaya var blevet født 23.10, en fantastisk og glædelig nyhed i den også svære og hårde tid, jeg lige stod i der.

Titel som Tante bærer jeg STOLT, resten af livet.

Famse gav slip og fik fred søndag den 17 januar 2016, med Memse ved sin side.
Ja vi alle ville ha været der, men som Famse også var i live så ville hun have det hele med, der var ikke noget der skulle gå hendes næse forbi, så hvis vi alle var på hendes stue, havde hun jo slet ikke fred og ro, så vi alle gik ned for at få en hurtig hotdog og lod Memse være der alene, og det var det Famse behøvede for at kunne give slip.

Hmmm ja det var faktisk ikke meningen der skulle skrives sådan en roman, men ja jeg kunne ikke rigtig lade være, Savnet er stadig mega , og kan stadig tage mig selv i at ville ringe til hende, særligt igår, for hvert år til nytår ringede jeg hende op altid kl. 00.20, for at ønske godt nytår 🙁
Kunne desværre ikke ringe, men jeg sendte hende en tanke.

Nå men igen blir ordene drysset ned, og det var meningen at det bare skulle være i små korte sætninger, at mit eller vores 2016 skulle ses tilbage på, så lad mig prøve igen, og håber ikke at du/i har mistet læse lysten, men jeg kan jo egentlig heller ikke love at det vil være spændene at høre om, måske for nogle, og måske ikke for andre.

Mit 2016 – kort fortalt…

Blev Tante til den skønneste prinsesse Miamaya, og den titel vil jeg bærer STOLT og med ære, at blive tante er ingen skam, men en kæmpe stolthed!  

Mistede min ELSKEDE Farmor, savnet er stort, men hun lever endnu, i minderne.

Taya-pigen mistede sin Faster Lot 🙁 den var ikke god, for lige der følte Taya at nu ville alle hun elskede og holdt af dø (forstod hendes følelse og lod hende sørge endnu engang)

Taya-pigen havde hendes første runde fødselsdag 10år, hvor pokker er alle de år blevet af? Hvor er vores lille pige blevet af? Men ja uanset hvor gammel hun er, ja så vil hun altid være vores lille pige – VORES GULD

Taya-pigen blev igen offer for mobning, men hun FIK NOK, og rejste sig op foran hele sin klasse og SAGDE FRA! Vi kan kun være STOLTE af hende.

Turen gik til Sverige, for at fejre Moster Vinnis 70års fødselsdag, som blev en fantastisk fest som vi sent vil glemme, og ikke mindst turen med en masse oplevelser selvom vi kun var der i få dage. Den tur med manden min og Taya oppe hos familien i Sverige, var afstressende og vi nød alle den svenske natur, som vi alle hurtigt blev enige om, at det skulle gøres om igen i det nye år.

Jeg kom under kniven med mit knæ for ja har sgu ikke styr på hvor mange gange snart. Men MR-scanninger viste der lige var noget der skulle justeres, men på selve operations dagen, kommer jeg i fuld narkose og vågner på opvågningen og da lægen kommer, som skal fortælle, hvad de har lavet, får jeg den melding, at der intet var lavet, for mit knæ så fint ud, dog med en masse slid, og mit knæ var faktisk super flot taget i betragtning af hvor mange gange der var blevet rodet i det før. Ok men MR-scanning havde jo vist noget, ja sagde lægen, men hvad der var på mine MR billeder var ihvertfald  ikke i mit knæ :-/ Hmmm ja så undre man sig lidt, og jeg tænker, Hmmm mon der er blevet byttet om, at jeg har fået en andens billeder og den anden har fået mine, og så har denne en skade der skal laves, men har fået af vide der intet var, så intet kan gøres. Men ja ja, muggen over det var jeg jo, for så skulle jeg humpe rundt i 3 uger og med et knæ som en kanon kugle uden grund, DET VAR SGU NEDEREN!

2016 var også året hvor min Far fyldte 60år, hmm hvorfor egentlig skænke ham en sætning? Han er min far og uden ham, havde der jo ikke været mig. Så selvom at dagen hvor han fyldte 60år var den 11 oktober, så ønsker jeg at han havde en god dag og tillykke. Og måske læser han med, måske ikke, men han er min far, og ikke mindst Tayas morfar som hun så så meget op til. Skal han vide Taya savner sin morfar og forstår ikke hvorfor han ikke vil hende! Det gør jeg ærlig talt heller ikke, for DET ER MIG i mener har gjort noget galt, så fred være med det, og fred med det er mig i ikke vil være sammen med. Men hvorfor skal dette ud over Taya? Jeg har aldrig nogensinde forbudt jer i at se hende, ville hellere end gerne have i havde jeres kontakt, men  NEJ Taya straffer i, fordi i ikke vil mig. Sikke noget, Men tja hvad kan jeg sige : DET ER JERES VALG, og det kan ingen ændre kun jer selv. 

Julen, blev holdt i Skelby, hos Erik og Svigermor, og denne jul var noget helt specielt, for det var Miamayas første jul, men tror nu ikke hun vil huske meget for denne første juleaften, men det vil hendes Mor (Svivs) og Far (Svovs). Men kunne ikke have haft en mere bedre eller lykkeligere jul, end denne.

Den bedste jul jeg kun kan have mig er at tilbringe Juleaften, sammen med manden min og vores Taya-pige, med dem er jeg hel med dem kan jeg kun være lykkelig. De er mine DE BEDSTE. Og undskyld hvis det nu lyder som om at jeg ikke vil tilbringe jul med andre end dem, for det vil jeg hellere end gerne, har før tilbragt julen sammen med Svigermor og Erik, og elsker deres ro, og afslappenthed, og håber så sandelig at der vil blive inviteret til flere juleaftner dernede, men i 2017 tror jeg vi holder jul hjemme, for det er vidst også på tide i en alder af 34 og 36år at vi selv skal til at danne vores egne juletraditioner, så mon ikke hvert andet år hjemme og hvert andet år med svigerfamilen 🙂

Igår sagde vi farvel til år 2016 og faktisk plejer vi og fejre nytåret med Svivs og Svovs, og i år var vi bare os 3, mande min var lidt ked eller nok nærmere meget over at han og lillebror ikke skulle fejre denne dag sammen, men jeg forstår dem også, men måske ikke alligevel, Jo de har Prutfisen og ja med et barn, kan man ikke som sådan slå sig løs og fyre op for musikken og drikke sig i hegnet. Men sådan er livet jo, og ja vi plejer at give den gas. Men  vi havde en fantastisk aften, og fik god mad, og ja vi havde øl og et par flasker til et par gode sjusser, men fordi det er der så skal man jo ikke drikke det hele helt tørlagt, og det gjorde vi bestemt heller ikke.
Som hvert år mens vi har boet her på Kongelyset, så er genboen kommet ind efter kl 00, eller det var faktisk kun Jesper og Lukas i år, og stille og roligt var det og kl. Slog 12 og vi hoppede ind i år 2017, skålede vi og så skulle vi ud og skyde os godt ind i det nye år.
Efter tre kvarter ude og nyde alle de tusindvis af kroner der susede langt op i luften, rundt omkring i kvarteret, så gik vi ind og hørte lidt musik og så fik en sjus og så spillede vi Mejer, og Taya ville være med, og lærte det hurtigt, og hun vandt første omgang 🙂

Kl. 3 kom Svovs lige pludselig ind af døren, for at give sin storebror et nytårs krammer, og mon ikke det var en lille tåre i manden minus øje, det betød alt for ham at han kom forbi, ja ja vi andre fik da også nytårs krammer 🙂 og Svivs og Miamaya var i bilen, Miamaya sov, så Svovs gik ind først og da han gik ud kom Svivs ind og så Var der også nytårs krammer fra/til hende 🙂 Tak for jer to, tak for i gad svinge inden om og ønske Godt Nytår.

Men alt i alt var det faktisk en skøn aften selvom vi kun var os tre, aftenen var fyldt med kærlighed, og er lykkelig og taknemlig for at tilbringe denne aften med mine DE BEDSTE.

Men når man hygger og bare sidder stille og rolig og snakker med lidt musik i baggrunden, så går tiden alligevel hurtig, Taya hoppede i senge efter Svivs og SVovs havde været her.
Og pludselig var kl. 6.30 og så var det vidst også på tide og sende Jesper ind, hvor dælen blev den nat af 😉 haha
Manden og jeg rettede hurtigt hytten, så man faktisk ikke kunne se der var blevet fejret nytår her og kl 7 lå vi i sengen.

Men søvn har man åbenbart ikke brug for, for kl 10 mente Ib-missen åbenbart at han skulle vække os, og ja så kunne vi ligeså godt stå op, Taya sov dog til kl. 11.30 hvor jeg valgte at vække hende, for hun skulle jo også gerne kunne sove i nat 🙂

Men jeg vil Takke for året der gik, og jeg håber og er sikker på der vil ske nye og spændene ting i dette nye år.
Håber i alle er kommet godt ind i det nye år, med alle fingre og hænder i behold.

GODT NYTÅR

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fanatisk jul...