Positiv + Jobcentret kan det hænge sammen?

Lykken er sgu…

Ja som overskriften siger er lykken sgu rent faktisk mange ting.
Men min lykke er at få lov til at slå øjnene op om morgen og så bare vide og have fornemmelsen af at jeg er elsket. Især elsket af de to der betyder mest for mig, nemlig mine DE BEDSTE, Taya-pigen og manden min.

Til morgen stod vi op, manden min skulle på job, og Taya og jeg stod op og spiste morgenmad og rigtig morgen-hyggede.
Ved 10 tiden cyklede vi til byen, da Taya skulle på biblioteket med sine bøger og så lige låne lidt nye 🙂
Derefter cyklede vi videre på jagt efter en fødselsdagsgave til Niklas fra hendes klasse, som holder fødselsdag imorgen for hele klassen ude i Laden.
Det er nu ikke helt nemt at finde gave og til forældremøder blev det aftalt at til fødselsdage måtte gaven koste 30kr, det er lidt en udfordring, for man får ikke meget til en 30 krone, men det lykkedes da Taya at finde noget, så må man jo så bare håbe det er noget, men man siger jo det er tanken der tæller 😉

Der efter var det hjem, hvor Taya gik ud for at lege, og jeg selv fik fyret op for musikken og så gik jeg ellers godt i gang med hytten, klokken var omkring de 11.30 og ja jeg er sådan set lige blevet færdig, mangler dog lige badeværelset men det må vente til mandag, for ærligt gider ikke mere nu, men en afslappenthed af følelse i min krop nu flyder og en fantastisk stor tilfredsstillelse, endnu mere lykke.
Der er sgu intet bedre end når hytten dufter af rengøringsmiddel og man bare kan læne sig tilbage og nyde synet 🙂

Nu hygger Taya på værelset med Lukas, og jeg sidder og venter opnå at mande min kommer hjem, det vare heldigvis ikke længe for han har lige ringet og sagt han køre fra Fuglebjerg af 🙂 og så kan han få lov at holde weekend 🙂 Det har han nok set frem til.

Så nu vil jeg læne mig tilbage og lige nyde en tår kaffe inden aftensmaden kalder, som Taya i dag har valgt skal bestå af kylling i karry.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positiv + Jobcentret kan det hænge sammen?