Maler-hjerne.....

Facebook- fri….

Siden forrig torsdag hvor jeg fik ødelagt min mobil, og jeg så lånte en mobil af en veninde, har jeg faktisk ikke været på Facebook,  for mobilen jeg havde lånt, var så langsom, og den ville faktisk ikke gå på Facebook.

Og jeg må indrømme efter som jeg jo nok er det man kalder for en Facebook-junkie, så har det fandeme været lækkert, og det sgu meget sjovt at se alle de konfiskationer man får, tallet var helt oppe på 100 en dag, men jeg gik ikke på Facebook.

Jo lige i tirsdags måtte jeg lige ind via Ipaden, da Anne havde tagget mig i noget, fra TV Øst, så det måtte jeg lige tjekke, for normalt tager hun mig ikke i noget, så jeg tænkte det måtte jeg hellere lige tjekke.
Og det var vel egentlig også meget godt, for der havde være kemikalie udslip ved svømmehallen, og jeg tænkte bare FUCK det havde jeg ikke set, og jeg havde sendt Taya afsted til skole, men jeg tænkte så også, at hvis det var så havde skolen jo nok også ringet så jeg tog det egentlig meget rolig, det jeg var mest nervøs for var at Taya jo havde været til svømning mandag, og der måske også havde været noget det. Men mon så ikke der havde været symptomer at mærke 🙂

Men ellers har jeg ikke været på Facebook, og nu tænker i sikkert at jeg har da delt min blog og delt billeder, jo men for at jeg kan dele min blog behøver jeg ikke gå direkte ind på Facebook, og det gør man jo heller ikke via Instagram, for der kan man jo bare vælge om man også vil dele det via Facebook, når man lægger noget op der.

Men på det seneste har jeg alligevel heller ikke brugt Facebook så meget, så mere Min dag, via messenger, hvor de har lavet hvor man kan lægge billeder op, og så er de der kun i 24 timer, det er sgu da lidt smart, men tror bare ikke det er så kendt endnu, i hvert fald ikke for dem som ikke som sådan bruger messengeren.

Men om jeg helt holder mig fra Facebook frem over ved jeg ikke, men jeg må indrømme det har sgu været dejligt faktisk ikke at gå på, nu har jeg så fået min nye mobil, og jeg har end ikke endnu været på, meen nu må vi se, jeg er nok alt for nysgerrig, til at holde mig helt væk 😉 For elsker at se de billeder min faster lægger op, og det er sgu ikke få Haha, eller følge lidt med i hvad familien i Sverige laver, så er det sgu smart med de sociale-medier 🙂
For før der havde man ikke som sådan kontakt med dem, kun sådan når man ringede til fødselsdag eller sådan, nu føler man at man stadig er lidt med i deres hver dag 🙂

Tidligere i et indlæg fortalte jeg at jeg ventede på garnet jeg havde bestilt til at jeg kunne få hæklet Grooth til manden, og igår blev den færdig, og den er bare så sød 🙂 og han har nu også sat ham på plads ud i hans arbejds-bil… 😀

[easy-image-collage id=2960]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maler-hjerne.....