Mine Hobbit-fødder

Til lægen

I går var jeg ved lægen, med mine Hobbit-fødder, og hun grinte da hun så mig, store store sokker og kæmpe sko på, ellers havde jeg jo nærmest skulle gå i bare fødder, for kan ikke have mine egne sokker på eller sko, så måtte have mandens sokker og str 45 i sko på, trods de alligevel strammede godt om mine fødder 😀

Men hun syntes vi lige skulle se det an til næste uge, men indtil videre skulle jeg tage hjem, og ikke gå for meget de næste par dage, have fødderne oppe så meget som det nu var muligt, og fortsat lave vene-øvelserne, og så måtte vi håbe det ville være på vej væk efter weekenden, ellers måtte jeg op til hende igen, og så muligvis få noget vanddrivende.

Samtidig nu hvor jeg var hos hende kunne jeg ligeså godt få en henvisning til hudlægen, så jeg kan komme igang med at få lysbehandling igen, så jeg kan få bugt med min psoriasis igen, for den har jo virkelig fået lov til at slå sig løs her i mens jeg har været gravid, så er sgu led og ked af mit udseende lige pt, jeg ved ikke hvad mine ben ligner 🙁
Men kan jeg komme igang med lysbehandlingen, så blir det forhåbentlig bedre, håber jeg da, for nu har det aldrig fået lov til at blive så slemt som det er nu før.

I går da vi kom hjem fra lægen, ringede mandens chef, og hørte om vi var hjemme, for han ville da lige ind og se den lille og ønske tillykke, og så havde han lige en fin lille gave med fra ham og hans kone, et fint lille sæt tøj 🙂 så sødt af dem, at tænke på os.

I dag skulle sundhedsplejersken ellers have været her, men hun måtte aflyse da der var kommet et par akutte ting i vejen, så hun kommer på mandag i stedet.
Havde sådan glædet mig, for at høre hendes vægt, men tror den ser fin ud, men alligevel det sgu mere den jeg er nervøs for, men hun spiser godt, så mon ikke den er som den skal være, om ikke andet må vi vente til på mandag med at finde ud af det.

Nu står den på afslapning, i weekenden, eller vi skulle jo til Miamayas fødselsdag, men den må jeg nok springe over efter som jeg jo helst ikke må gå så meget, så lille pigen og jeg blir nok hjemme og så må manden og Taya-pigen tage afsted alene, men mon ikke det også går, det håber jeg da i hvert fald,må jo hellere høre efter hva lægen siger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Hobbit-fødder