Ingerfærsshots

Fantastisk Weekend

Weekenden startede med at Taya havde Sara med hjem og sove til lørdag.
Vi endte med at få Svigermors bil, så efter aftensmaden, tog vi ud i hundeskoven, med Xargo og pigerne ville også gerne med.
Da vi var hjemme igen, stod den jo på X-Factor finale, men pigerne ville hellere se det for sig selv nede på værelset.
Men de skulle lige være sikker på at de måtte få fredags vuffen med ned på værelset, inden de valgte at blive dernede 😉

Lørdag morgen, var Mande min og jeg oppe kl. 7
Martin skulle op og hente sin mor og køre hende ud til arbejdet, da hun skulle på Tysklands tur. Da han havde sat hende af, kørte han lige en morgen-tur ud i hundeskoven med Xargo.
Jeg vækkede pigerne kl. 8 så de kunne komme op og få morgen-mad og sådan inden, Jeanne kom og hentede Sara kl. 9.15 og så sagde vi ellers tak for denne gang til Sara 🙂

Og ellers gik lørdagen eller med dagens planer.
Først skulle vi i maxi zoo og få købt mad til Xargo-vuffen og Ib-mis, for deres mad blir der ikke sparet på. Xargo skal jo have noget godt hvalpe foder, som han kan vokse sig stor og stærk på + plus hver dag giver vi ham ekstra kalk tabeletter, og fiske olie, da dyrlægen har rådet os til dette, da han knogler er væsentlig tykkere/kraftigere ind en alm labradors knogler.
OG Ib han får senior foder, nu hvor han er en gammel mis, så han skal også have noget godt og sundt foder, til sine gamle dage.

Efter der kørte vi hjem med Xargo, og så var det ellers i Bilka og få handlet, lidt kød og sådan ind.

Derefter var det tid til at køre op og lufte Cille, åh Cille-vuf, hun kan snart ikke mere, bare det at se hende skulle gå op af trapperne 🙁
Så var det ellers hjem, hvor Miamaya, Svivs og Svovs lige kom en tur forbi.

Faster Janni og onkel Søren kom, og jeg fik den fineste buket blomster af dem 🙂 hi hi så er der jo i det mindste nogen der giver mig blomster 🙂 Lidt efter de var kommet, kørte Svivs og Svovs.
Hvor vi andre fik en tår kaffe, og med dobbelt bønner, da de brokker sig over at jeg laver for tynd kaffe Haha, men det er da de eneste der har brokket sig over det Hehe, så de fik skam dobbelt op på kaffe bønnerne, og så havde de lækker kage med, mamma mums.

Efter kaffen kørte vi alle lige i hundeskoven, inden turen gik hjem ad, hvor der blev spist pizza, som de ville give 🙂
Inden Pizzaen kom meldte svigermor sin ankomst, og så måtte jeg køre ud efter hende, da mande min havde fået en øl for meget 😉
Taya spiste dog inde ved Carina og Jesper, men kom dog ind efter de havde spist. Men hun blev lidt trist, for da hun kom ind, kunne man godt se hun blev ked, og lige det at se Janni og Søren, fik noget op i hende, hendes savn til Oldemor 🙁

Og ja det kende vi alle vel som har mistet en person som vi elsker og var meget tæt på, at de mindste ting kan lige pludselig sætte savnet igang og få tårnene til at trille, det kender jeg bestemt fra mig selv, jeg kan sidde lige så stille og føle mig godt tilfreds og lykkelig, men så ser jeg måske noget i tv eller en duft sniger sig ind og så kommer minderne og savnet op i en, og lige pludselig selvom man lige har været i det bedste humør og grint og hygget, så sidder man og stor tuder, og så kan man nogle gange tænke hvornår stopper det? Men sådan noget tager tid. OG det er jo stadig så tæt på, dagen hvor hun gik bort, men livet går jo videre og en dag er det bare meget nemmere end det er lige nu.

Men vi hyggede og snakkede inden Faster og Onkel ville finde vejen hjemad. OG vi takkede af for en skøn dag.

Søndag startede vi dagen med morgenmad hvor vi så skulle lufte Xargo vuf, og der gik vi ned bag Vester skole, for der er faktisk også en indhegning, som folk så er begyndt at bruge til at lufte deres hunde, så der gik vi ned med Xargo .

Da vi kom hjem igen, gik vi igang med at bage noget brød, for på vores gå tur, duftede vi duften af ny bagt brød, og det ville vi også gerne have, efter at have duftet sådan en lækker duft 🙂

Ved 13 tiden kom Fatsre Lisbet og onkel Christian fordi, de har været syge et godt stykke tid nu, men de skyldte Taya et påskeæg, så det var det de kom forbi for at give 🙂 Og så fik de også deres påskeæg , det nye tæppe jeg havde lavet til dem, så skal de da ikke slås om det de fik i julegave i julen 2014 😉
Så vi nuppede lige et par kopper kaffe, og Taya fik afvise at en gang i uge 30 ville de gerne låne hende i 3 dage, og så skulle de på en lille sommer ferie med faster, onkel, Ea og Christoffer 🙂 og så var hun jo over lykkelig, men nu er der jo bare alt for lang tid til 🙂
Faster spurgte om jeg ville med ud og underholde hende på sygehuset imorgen (idag) og det kunne jeg jo godt for jeg har ingen planer.

Så vi aftalte hun skulle skrive når hun var på vej, og så kørte de hjem ad, for faster er stadig ikke helt på toppen.

Da de var kørt skulle vi jo på kirkegården, for Famse havde fødselsdag, men Taya havde ikke lyst til at tage med, for hun ville bare blive ked, selvom vi sagde det måtte hun da også gerne, men hun ville ikke, så hun blev sammen med Carina og drengene.
Martin og jeg gik i spar for at få en blomst og et lys, og fandeme så ikke om mit kort blev afvist, det kunnejeg simpelthen ikke forstå, for efter vi havde handlet om lørdagen, havde jeg regnet ud at jeg burde have 700kr tilbage på kontoen, Hmmm så der fik jeg nærmest et angst anfald. Men heldigvis for mobilbank, så kunne jeg jo tjekke.
OG blev helt paf for ganske rigtigt var der faktisk kun 46 kr tilbage på kontoen, Hmmm hvordan kan min udregning være så forkert, jeg vidste jo godt at denne måned ville være minimal med penge, hvordan kunne jeg regne så meget forkert 🙁

NÅ men det kunnejeg jo ikke gøre noget ved måtte lige tage 500kr fra budgetten, for får jo 1200 i da måtte jeg bare overføre de 500 her i dag tilbage.

Så vi fik blomsterne og lyset, og gik på kirkegården, og fik sagt tillykke til Famse, men på turen kunne jeg godt mærke jeg fik det dårligere, og skidt, om det var Famses fødselsdag og savnet til hende, eller om det var over min forkerte beregning, ja det kunne jo være begge.
Da vi var hjemme igen, var jeg helt udkørt og meget skidt, så jeg lagde mig på sofaen og der sov jeg faktisk lige til kl. 17.30

Hvor mande min havde varmet resterne fra pizzaerne igår.
Da vi havde spist, var det bade tid for Taya og så satte mande og jeg os til at se Games of Thrones og ja så var det ellers sengetid.

Og alt i alt har det været en skøn weekend, hvor jeg har fået set min familie 🙂

BIlledet her, fik jeg tilsendt af min kusine Serina igår, for det var et billed af hende og jeg som børn, som altid har hængt hos Famse, og da Famse gik bort ville hun gerne have det, men jeg ville jo også gerne have det, så derfor var hun så venlig at sende det til mig. Se hvor søde og uskyldige vi var den gang 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingerfærsshots