En uge er gået...

Mine Hobbit-fødder

I dag står den på en tur til lægen.

Sidst i graviditeten kommer der jo som regel væske i kroppen, og joh det fik jeg da også, men efter fødslen må jeg sige der kom mere væske, og selvfølgelig har man fødderne meget nede og går rundt med sådan en bette en på armen.
Men mine fødder blev nærmest dobbelt så store, så sundhedsplejersken sagde jeg skulle lægge med fødderne oppe så meget som jeg kunne, og lave veneøvelser.

Det har jeg så gjort men det har bare ikke hjulpet, jo måske på venstre fod men den højre den er bare stor og så gør den mega ondt, kan dårligt træde på den, den har også sådan en sovende fornemmelse, så i dag står den på en tur til lægen.

Svigermor har været så sød at komme med bilen så jeg ikke skal gå, for kan jo dårligt gå, kan dårligt have sokker på, og så kan jeg heller ikke have sko på 🙁
Så det er sgu lidt nederen, men så med svigermors bil, kan mande og Baby L køre mig der op, og jeg kan nøjes med bare at have mine badetøfler på, selvom de også strammer godt til.

Så må vi se hvad lægen siger, tænker jeg sikkert får nogle vanddrivende piller eller noget, men ja nu må vi se, jeg vil bare gerne have mine egne normale fødder tilbage, normalt hader jeg synet at fødder, mine egne og selv andres, men nu er det lige før jeg elsker mine “normale” fødder og længtes efter de er normale igen.

Også bare det så jeg kan komme ud og gå og trille med barnevogen, og xargo kan komme med,det jo det jeg har glædet mig meget til, men som sagt med mine hobbit-fødder nu, ja så går jeg ikke så langt, for det kan jeg simpelhen ikke 🙁

Nu når vi alligevel har bilen, kan vi så også ligeså godt, køre ud forbi kirkekontoret, men dåb-anmeldensen, så er den klaret, nok er der lidt tid endnu men når datoen er fundet og vi jo gerne vil have hende døbt, så blir det til april, og så er det overstået inden Tayas konfirmation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge er gået...