Jule-racet...

En weekend ikke helt som planlagt

Så er weekenden ved at være ved vejs ende, og weekenden skulle ellers have stået på hygge med familien igår i Brøndby, men sådan blev det så desværre ikke 🙁

Lørdag morgen fik vi bilen af svigermor, som vi skulle låne for at køre til Brøndby om eftermiddagen, vi kørte i Bilka og pludselig lyser lampen fejl i morter, plus bilen eller ikke tager ordentlig fat med speederen plus det var ligesom om bremsen ikke virkede ordentlig, så allerede der, sagde vi No way, den tør vi sgu ikke at køre til Brøndby i, hvis bilen lige pludselig ville stå af midt på motorvej eller noget, det ville fandeme ikke være fedt, så var meget ked, da jeg skulle ringe og aflyse og sige til Faster at vi desværre måtte melde fra, og der var da heller ikke nogen sure miner, men øv hvor var det ærgerligt, vi havde bare glædet os så meget.
Jeg havde især glædet mig, bare det der med at komme ud og være sammen med familien, og ikke bare sidde hjemme i sofa med hækle tøjet, men ville ikke tage nogle chancer.

Det endte så med at vi kørte i jysk, det kunne vi da håndtere hvis bilen skulle gå i stå, så var vi da ikke så langt hjemme fra 😉 I jysk fik vi købt lidt sengetøj, vådlagner og almindelige lagner til Baby L.
Der efter var det hjem, og så kunne vi lige så godt og langt om længe også komme ud og hilse på det nyeste skud i familien, vores lille nye niece Isabella, ah men altså hvilken skønhed, Tante var allerede solgt, ved første øjekast af hendes lille mini-prut… Kan sgu Stolt sige at jeg er en mega STOLT Tante til 2 skønne prinsesser nu.

I dag søndag, blev de fleste julegaver pakket ind, eller faktisk dem alle, så mangler vi bare at den sidste kommer med pakkeposten, og så er vi færdig med dem alle, og det er bare lækkert.
Og Taya-pigen har i år selv været ude og købe alle sine gaver selv, som hun skal give til familien, så det er bare spændende, men en ting er sikkert de er købt med kærlighed.

Vi fik også lige ordnet lidt mere på Baby L’s værelse, så nu er det så småt som klart, alt tøjet til hende vi har indtil videre er vasket og lagt på plads, men vi mangler stadig en masse natdragter og sådan, som vi skal købe, men det går nok, lige nu har vi det mest nødvendige, men natdragter kan man aldrig få få mange af 🙂

Barnevognen er endelig købt, den blev også købt i dag, og det er den samme vi hele tiden har haft kig på, men i dag og i dag var meget heldig at jeg lige gik ind og kiggede på den, for kun i dag var der 1000kr at spare, og hvor fedt var det så ikke lige, hvem elsker ikke at spare penge?
Så er det bare at vente på at den kommer, og så kan den komme ind og stå hos naboen, til Baby L kommer til verden 🙂
Så nu en vigtig anden lille ting vi mangler er en kravlegård, sådan en hvor bunden kan komme helt op, som vi kan have i stuen, også så hun ikke skal lægge på gulvet nu med xargo og ib der render ind og ud og slæber møg med ind, så er den bare en must have ting, så den håber vi at vi kan nå og få inden hun melder sin ankomst, og om ikke andet har jeg da ønsket mig gavekort til ønskebørn i julegave 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule-racet...