Ny læge - ny udredelse

Kæresten på besøg

Sommerferien er godt i gang for nogle, og nogle knokler stadig der ud ad, og for for den lede det sgu ikke sjovt i denne varme. Elsker sommeren og varmen, meeen den er dælme ikke sjov at arbejde i når det er så varmt, men skal ikke klage, nu når sommeren endelig er her.

Taya har haft travlt, der var lige et værelse der skulle ordnes, og stadig en del ting at få pakket ud og sorteret, efter hjemkomsten fra efterskolen, men utroligt nok så hurtig det lige pludselig kunne gå, nu hvor kæresten skulle komme på besøg 😉 men ja ja de kære teenagere, det er vel alle lidt sløv i betrækket.

Tirsdag skulle hendes kæreste Nikolai komme på besøg, og det glædede vi os til, endelig at få hilst rigtig på ham.
Vi havde da lige fået et lille glimt af ham til afslutningen på Hjarnø, hvor han var en modig knægt, der bare kom valsende hen og krammede og gave hede et kys lige for snuden af os 😉
Men skulle vi endelig rigtig hilse på ham, og Taya var så genert, for vi er jo åbenbart som alle andre forældre akavede, ved ikke helt hvad hun regnede med vi ville gøre, tror hun frygtede det værste, men jeg syntes da vi var ganske stille og rolige… Hun havde dog advaret Nikolai om hvor akavede vi var, indrømmede han med det sammen, så var det jo som det skulle være.

Men ja hvor meget så vi så til de unge mennesker? Hvis i så dem så vi dem helt sikkert også. Vi så dem faktisk kun til aftensmaden tirsdag og onsdag. Jeg kunne ikke se dem så meget for jeg arbejdede jo, men Martin så heller ikke meget til dem, de var bare gået i hi på værelset.
Torsdag nåede jeg slet ikke at se dem, for da jeg havde fri var de faktisk daffet afsted mod Vejle, for Taya tog så med ham hjem. Og dog jeg lyver faktisk så lige hurtigt Taya, da hun nemlig havde været så klog ikke at huske mundbind, så var det jo godt mor her lige havde en borger nær stationen, og alligevel lige skulle den vej forbi inden næste kunde, så jeg lige kunne smide et par stykker i hovedet på hende og selvfølgelig lige myzze hende farvel 🙂

Har lige skrevet lidt med hende her til aften, og de har da været mere aktive end de var da de var her, men hun hygger sig og har det godt, så det er dejligt, nu glæder mor sig her bare til at få hende hjem igen i morgen, hvor vi skal til farmors fødselsdag (selvom hun havde fødselsdag i juni) Håber i hvert fald de har hygget sig de kære to, han er eller ud fra det vi så til ham, en sød knægt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny læge - ny udredelse