Antibiotika er mirakelmidlet

Tøsen klar til skole igen :)

Så er tøsen sendt i skole, efter at have været hjemme i 14 dage, med såkaldt Halsbetændelse og efterfølgende lungebetændelse. Tror dog hvis den første læge havde lyttet til hende så havde det været lungebetændelse fra start, men det vigtigste er hun er frisk nu, dog stadig lidt hosten men feberfri og kan endelig spise og holde maden nede.

Men nu er hun sendt afsted glad, hun glæder sig til at komme i skole igen, og der startes hårdt op, for efter skole er der skole skak, og i aften står den på Fun2move i svømmehallen 😉 Men hun glæder sig til at komme igang igen.

I weeekenden eller lørdag havde min den dejligste mand fødselsdag, og han havde inviteret familien, til boller og lagkag, så vi havde en hyggelig eftermiddag og i år var faktisk første gang han havde inviteret min familie også, for normalt gider han faktisk ikke at holde fødselsdag, det har han da ikke gidet i de snart 6 år vi har været sammen 😉
Men da det hele var overstået og gæsterne kørt hjem ringede Memse og sagde tillykke og hvorfor jeg ikke havde sagt noget til ham, Hmmm havde skam også inviteret ham, vi havde skam også dækket op til ham, men ja vi skulle jo nok lige have mindet ham om det, men tror bare ikke vi lige havde tænkt over det.

Men hold kæft en dårlig samvittighed der røg ind over os, og ja selvfølgelig skulle vi da have ringet efter ham, som vi også gjorde til Tayas fødselsdag og min fødselsdag havde han heller ikke husket, hvis ikke det havde været for han skulle mødes mad faster og onkel lige inden.
OG han har jo ikke Famse mere til at minde ham og fødselsdage og sådan mere jo, så JA selvfølgelig skulle vi ha ringet efter ham.

Men alt i alt en skøn dag, så på vegne af min mand Takker jeg familien for en hyggelig dag og tak for de fine gaver 😀

Søndag var vi lidt flade men klokken nåede ikke at blive 8 før vi alligevel var oppe, og ja så var det bare ned og flade ud på sofaen, til Svovs kom forbi og vi skulle et smut ud fordi deres faster, for at se på nogle ting de havde haft med fra deres Bedstemor af, som Martin og Henrik lige skulle se igennem om der var noget de kunne bruge, og ja vi fandt da nogle ting, men ved snart ikke hvor vi skal gøre af det, men vi må nok snart få sorteret ud i køkkenskabene igen, for vi har altså alt alt for meget, og ikke så meget skabs plads 🙂

Efter der kørte Mænderne hjem til os for at spille lidt PS4 hvor jeg så hoppede på cyklen og så et smut op til Inger, hvor vi lige fik byttet om på sommer-tøj og vinter-tøj, og så lige sorteret i nogle urtepotskjulere, og så sluttede vi af med en omgang aftørring af støv inden turen gik hjemad igen, for at smide mig på sofaen.

Hen sidst på eftermiddagen, begyndte jeg godt nok at få det halv skidt, mega meget hovedpine og kvalme, og ja så hoster jeg også selv for et godt ord nu 🙁 jeg gider sgu ikke blive syg nu, men hvem lyster egentlig også det.

Nu her er jeg igang med lidt tøj vask, den første maskine er sat over, og så kan den lige blive hængt op, og så kan den næste blive sat over, men den når jeg nok ikke at få hængt op før jeg er tilbage fra Holbæk, hvor jeg igen skal til kontrol.

I dag er jeg så heldig af få selskab af min faster, som gerne vil køre mig, så kan Svovs bil få en pause hehe 😉

Her i sidste uge fandt jeg min gammel Hummel jakke frem som er 11 år gammel, det jo helt vildt at den holder endnu og stadig er pæn, og selvom at den er 11 år gammel, så er den ikke umoderne, den er stadig fed, det syntes jeg og det syntes Taya bestemt også.
Jeg kan så ikke passe den mere, men jeg var vidst også 10 – 15kg mindre dengang 😉
Men så ville Taya prøve den, og ærmerne er da lidt for lange og lidt stor er den da, men hun ville gerne have den, og er nærmest stolt over at hun måtte få den, ikke mange børn i dagens DK der ville være stolte af at gå i sin mors gammel aflagte jakke 😉 Men det er hun og hun bærer den stolt 😀

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antibiotika er mirakelmidlet