Bedre sent end aldrig....

Så slog den sgu lige lidt hårdt igen :(

Sidder her og prøver at lave en huske liste samt indkøbs liste.
Om 14 dage fylder Taya fandeme 10år.

10år hold da kæft hvor er tiden blevet af, hendes første runde fødselsdag, det er ikke til at fatte. Nå men hun har inviteret familien på Brunch på selve dagen, som er 2. Pinsedag og den 13 maj skal hun holde fødselsdag for klassen sammen med Sara fra hendes klasse, så jeg sidder her og prøver at lave en indkøbs liste, med det der sagtens kan handles ind nu og som kan holde sig i lang tid, for det er bare med at få købt det ind, så det er klaret, men hold nu kæft listen er lang, nu kunne man godt bruge en bil, for det er jo ikke bare noget man kan smide eller pakke, i 2- 3 poser og have på cyklen hjem.

Men min mand siger så må vi bare gå frem og tilbage til Bilka et par gange, Hmmm det lyder jo ikke ligefrem tiltrækkende, men tja det jo nok sådan det må blive.
Men ellers nu her kan jeg vel godt lige selv cykle ud efter mel og sådan, men nu må vi se hvor langt jeg når.

Nå men her da jeg startede med listen, og jeg lige sådan skulle have styr på hvem var inviteret, så var man helt automatisk ved at skrive Oldemor, efter oldefar, og så begyndte tårnene at trille, Tayas første fødselsdag uden Olde 🙁 åh den slog sgu lige hårdt endnu engang, og man blir igen opmærksom på det store savn, man har til hende Famse.

Ja det kan da godt være det lyder åndssvagt at sige, at det er den første fødselsdag uden Olde, men det er det jo, og fremover til vores andres fødselsdag vil hun jo heller ikke være her, men ja det bliver vel lettere at takle med tiden, men der blir bare hele tiden ved med at poppe noget op, som virkelig får savnet til hende til at komme op i det store, og ja man kan vel ikke styre hvad det er der tricker det mere eller mindre, men man lærer jo eller vænner sig jo mere og mere til det hen af vejen, og der er jo ikke en manual til hvor læng tid der går før de her trickere ikke som sådan dukker op mere.

Men tænk sig vores pige fylder 10 år det jo helt fantastisk, og ja hun blir stridere og stridere den lille rod, men kærligheden til hendes vokser sgu mere og mere jo ældre hun blir, åh men intet kan beskrive sådan en forældre kærlighed til sit barn, kun forældre var hvad jeg snakker om, og dem som ikke er forældre endnu, glæd jer i ved ikke hvad der venter jer, men en ting er sikkert det er helt fantastisk og ubeskriveligt. Det er den største gave man kan få, at få lov at føle sådan en kærlighed som en forældre føler for sit barn.

Men ja 10 år det er stort, og derfor må man også gerne tænke lidt over gaven, Taya har ønsket sig noget i lang tid, meeeen det skal jo heller ikke slå budgettet helt til til bunds og længere ned, men nu fandt vi en og så Martin, jeg og Søren (hendes far) giver hende denne gave sammen.
Og ja kender jeg Martin ret, så skal han nok også lige ud og finde en ekstra ting til hende 😉 Tja og jeg selv har da også ligeligt lidt efter en anden ting til hende som hun også har snakket om i lidt tid at hun ønsker sig, så nu må vi se hvad vi finder på.

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre sent end aldrig....