Det skønne forældre-liv

Størrelse 40 – Amen ved du nu hvad ;)

I dag starter dagen fint, dog har jeg været lidt skidt de sidste par dage, og følte mig skam heller ikke rigtig på toppen til morgen.
Taya går til skole, men kom hjem igen da hun blev dårlig på vej til skolen. Jeg skulle ellers starte i en gruppe idag oppe i Rosenhuset, så mande min kom hjem for at kunne være hjemme med Taya.
Men jeg skrev så til Birgitte at jeg havde haft det skidt siden mandag, men jeg vil gerne komme op og præsentere mig, nu hvor det var en opstart, også for at de andre der måske også starter føler jeg bare pisser på gruppen og blir væk, så ville jeg hellere lige komme op og præsentere mig og hvis jeg stadig var skidt så gå hjem igen.

Men hun skrev hun syntes jeg skulle blive hjemme og så komme frisk på næste torsdag.

Men ja selvom vi var skidte, så trippede Taya efter at komme ud og kigge på nye sko/støvler da hun havde fået gavekort til PAW SKO af Janni og Søren, og selv om man er skidt tager man ikke skade af lidt luft. Så vi kørte derud og Taya gik ellers i gang med at kigge, men skulle også lige have helt styr på hendes størrelse, så nu hedder hun en str. 40 CHOK hun er kun 10år eller snart 11 men HALLO str 40, nu skal de fødder da vidst snart ikke vokse mere, eller de SKAL ikke vokse mere!
Det er 4 sko størrelser på 1 1/2 – 2år det jo fuldstændig sindssygt.

Tænker mere hvis de fødder vokser mere, så får hun sgu da problemer med at få sko eller støvler senere hen, men ok nu er  er der da flere muligheder end da jeg kom ud og skulle lede efter en pæn størrelse i str 42 da jeg var 18år der var der sgu ikke mange muligheder, for dengang havde piger nok ikke så store fødder, men heldigvis i dag bliver der lavet mange flere modeller i de størrelser, men alligevel ønsker jeg da ikke hun skal have en kæmpe fod 😉

Men hun fandt en masse hun prøvede, og hun havde ellers et ønske om at få både et par støvler og et par kondisko, og udvalget i børne modeller er heller ikke lige det vilde i en str 40, men det endte med hun fandt et par fede basket støvler fra Ecco. Men så var der ikke flere penge tilbage, selvom hun dog stadig havde 152kr tilbage fra gavekortet fra forrig jul 🙂 men så fik vi købt en spray til behandling og så fik hun hele 24 kr tilbage kontant 🙂

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skønne forældre-liv