Nytårs fortsæt eller ej

Det skønne forældre-liv

Det er altid en fornøjelse at være forældre, kærligheden er uendelig fra første møde og så jo ældre ens børn blir 🙂

Ville ikke bytte det ud for noget som helst andet, men hold nu kæft hvor kan man da blive drænet fuldstændig.

Som F.eks lad os evt lige tag hvordan vores morgen var.
Ja vi stod lidt forsent op, nogle dage er bare mere svære at komme ud af sengen på, kl blev 7 og Taya får besked på at tage morgen-mad, så startede dagen, der var både det ene og det andet i vejen med den yoghurt hun skulle have så var den for tykt, og så var kartonen for stor fordi det ikke var en på 1 liter med en på 1 1/2 liter i stedet, det gik der 10 minutter med, hun sætter sig ind og tager sin tablet og ørebøffer frem hvor jeg siger det er der simpelthen ikke tid til, og hun flejner fuldstændig ud og brokker sig og råber så højt at jeg faktisk tror hun vækker naboen, hvis ikke de allerede var oppe 😉

Men der er ingen tablet tid nu, og jeg siger nu skal hun spise for når kl blir 7.20 så er spise tiden slut og så er det tid til at få tøj og børste tænder og sådan.
Nu var jeg bare jordens dårligste og ondeste mor, for nu måtte hun lige pludselig ikke få sin morgenmad, det sagde jeg ikke, men du må lære at bruge din tid rigtigt, og ja vi kom lidt sent ud af sengen, og det giver os jo ikke ligefrem mere tid, tiden skal stadig overholdes, for ikke at komme forsent i skole.

Hold nu op altså, men hun nåede da alligevel at spise, ikke helt op, men hun blev ikke sultet, som hun ellers havde råbt godt og grundigt op om 🙂

Hendes fletning sidder på en sjov måde og jeg dasker til den for at den falder på plads, og jeg siger jer hun skreg nok som om jeg havde stukket en kniv i hende, og jeg skulle fandeme ikke rive hende i håret. Slap af søster, hvem har tisset på din sukkermad.

Men alt i alt så overlevede hun sin morgen uden tablet og hun blev ikke sultet, men den var lige sen nok da hun kom ud af døren, hvor det normalt hedder senest ud af døren kl 7.40 hvis hun går og 7.45 hvis hun er på cykel.

Da kl blev 16 ringede jeg til hende og sagde hun godt måtte komme hjem ad da hun skulle lave lektier for i dag er det Fun2Move dag, så når hun kommer hjem der fra er det sengetid.
Jamen hun skulle lige pakke taske og sådan, fint nok.
efter 5 minutter skriver hun om hun ikke må blive lidt for hun kan bare lave lektier efter svømning, NO Way, du skal komme hjem nu, hun blir ved med at skrive og jeg skriver hver gang Nej du kommer hjem nu, og sådan blev hun ved i en halv time, og hun ved udemærket godt jeg ikke ændre mening, og hun ved også at det er hendes egen tid hun spilder.
Nogle gange kan jeg ikke fatte hvad det er der sker i hendes hovedet, for uanset hvor meget ramaskrig hun kan komme med, så får hun ikke sin vilje, og svaret er og blir altid det samme fra os af 🙂

KL. Blev vel 16.40 da hun ringede og sagde undskyld at hun kom så sent men hun skulle lige hjælpe med at Ryde op, OK men du kommer hjem nu, JA hun var lige ude foran 🙂
Hun skulle nok lige ringe og tjekke hvordan humøret var 😉

Men da hun kom ind af døren blev madkassen og drikke dunk stilt på køkkenbordet, hvilket vi altid lige skal minde hende om, men bare ikke i dag, og så er det jo vigtigt at rose, og hun fik af vide at det var lækkert og et Tak for den var blevet sat på køkkenbordet, derefter gik hun igang med at lave matematik, i mens gik jeg igang med at skrive dikateten op som de skal have imorgen så vi lige kunne øve den, havde håbet vi kunne øve den inden aftensmaden, men det blev til efter, da hun jo ikke var den hurtigste til at komme hjem.

Nå men hun lavede sin matematik, eller hun lavede matematik til vi skulle spise, hvor hun nåede det meste så mangler hun kun en opgave, som hun bare skal lave imorgen.
Mens jeg lige gjorde det sidste klar til maden, kom hun og gav mig et kæmpe kram, og sagde tak fordi jeg hjalp hende med matematikken 😀 Så meget hjalp jeg jo heller ikke, Nej men du hjalp mig med at sige nogle ting som fik min hjerne igang mor, og så kunne jeg jo godt 😀

OG se det er sgu sådan nogle ting der bare gør dagen til noget dejligt 🙂 og der får os til at tænke, vi er sgu gode nok, vi gør vores bedste.

Og så kan man sgu godt glemme alle de sure opstød hun ellers kan komme med 🙂

OG ja der er ingen der har sagt det skal være let at være forældre, og tvivler på der findes de perfekte forældre, for selvfølgelig laver forældre også fejl. Men så længe man gør sit bedste og hjemmet er fyldt med kærlighed, så kan det da ikke gå galt 🙂

image

Vi elsker vores Taya-pigen, med og uden sure opstød 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs fortsæt eller ej