Putning i egen seng

Ny læge – ny udredelse

Nu har Lilya ramt de 18 måneder, og har lidt af kroniske forstoppelse i snart 17 ½ måned, hvor hun hvor fået movicol, hver dag siden eller i samråd med læge, har vi skulle prøve at trappe ned, som vi gjorde for en måned siden som ellers gik så godt, men så alligevel ikke 🙁
Så her i går ringede jeg til lægen da jeg skulle have en ny recept, hvor det så er ny læge da vores gammel læge havde solgt praksissen, og efter som der var ny læge og nyt IT system, så var vores journaler der ikke endnu, så jeg skulle lige vente så ville jeg blive ringet op, før de bare kunne udskrive noget ( ja jeg kunne jo sagtens bare købe det i håndkøb, men så får vi ikke tilskuddet)
Men så skulle jeg lige fortælle hele forløbet, og hun blev nærmest sur og hvad pokker det var for noget for det var overhovedet ikke gangbart. Om vi havde været tilknyttet en børnelæge, det havde vi ikke eller jo kun når vi har været indlagt, men om hun var blevet undersøgt, ordentligt? Jeg ved jo ikke hvad ordentligt er, men ville da mene dem på børneafdelingen ved indlæggelserne havde undersøgt hende ordentlig, og havde styr på det. Men vi havde ikke været ved en specifik børnelæge i et længere forløb, men de havde da lyttet til hende med stetoskop og sagde hendes tarme lød fine. Men det var ikke nok og det var heller ikke gangbart hun skulle fortsætte med movicol, så nu ville hun have Lilya fuld ud undersøgt og have hende udredt, så vi kan få en forklaring på hvad der sker med hendes stakkels lille mavse.

Først vidste jeg ikke om jeg skulle grine eller græde, for åh gud hva skal hun nu igennem, og så begyndte tankerne tænk nu hvis der er noget som kræver operation? nej nej nej, men ro på mor, jeg skal ikke male fanden på væggen før vi ved noget, og igen ender det med operation så er det kun for at hjælpe hende, men igen rolig nu, det min hjerne der fucker med mig og igen jeg ved jo ikke hvad der skal ske, nu skal vi først og fremmest op til lægen den 13 juli, og så finder vi vel ud af der efter hvad der skal ske.

OG Danmark vandt i dag så fedt… Vi havde Svivs, Svovs og niecerne til spisningen så vi sammen kunne se fodbold, og sikke en hyggelig aften, Lilya er sådan lidt tilbage holdene, for kusinerne er lige lidt, eller måske meget mere frembrusende end hende, men i dag skulle hun lige se an, og så var hun også med i leg til sidst, ikke så vildt men hun var med og ville så det var dejligt at se 🙂

TAK for en hyggelig aften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Putning i egen seng