Store tude dag - Afslutning på Efterskolen

Putning i egen seng

Nu skulle tiden være, nu vil mor have mere plads i sengen, og mere mor og far tid.
Ikke fordi det ikke har været hyggeligt at Sam sove, meeen det har faktisk aldrig rigtig været meningen at Sam sove, men så var der en lungebetændelse, og så kom der en falskstrubehoste i vejen, ellers har lille-lorten faktisk altid sovet i sin egen seng, bare ved siden af os i soveværelset. Men siden lungebetændelsen har hun lægget imellem os i vores seng.
Men efter som hun er blevet mere aktiv og meget hurtig, så var det på tide at få rykket hende ind på sit eget værelse i egen seng (tremmesengen).
I tirsdag blev det dagen hvor vi gjorde det første forsøg, efter badet og tandbørstningen blev hun sat i sengen, men det var i hvert fald ikke tilfredsstillende, men nok fordi jeg lige lavede den fejl, at jeg lige havde glemt at lægge hendes dyne og pude derned, men det var jo ikke så langt væk, så da hendes Gurli gris pude og dyne blev hentet og lagt i sengen, var det ligesom om så var det helt fint at lægge sig ned, så tog hun sin godnat flaske sluprede den i sig og så sov hun 🙂 5 timer klarede hun og så måtte hun ind imellem mor og far igen.
Men syntes det var flot, og så var det bare på den igen i går. Hvor hun faldt i søvn kl. 20 og så sov hun til kl. 7 i morges i egen seng på eget værelse WOW hvilken super star, så stolte forældre vi er.
Om det så havde noget med at gøre at vi stort set havde lavet noget hele dagen, men start hos tandlægen, derefter et smut ned forbi Oldemor, og så ud til Heidi og Kristian hvor det endte med en grillet pølse til aften, og så en masse løben frem og tilbage i deres hus, måske måske ikke, hvem ved, men i hvert fald sov hun der hele natten, og lægger derinde og sover ligeså trygt igen i skrivende stund.

 

 

Så rundede vi torsdag, og denne uge har jeg ferie, men hold nu op hvor er tiden rendt stærkt, men ok vi har også haft aftaler hele ugen,
søndag: 1 stik af covid vaccinen, aflevere bil hos svigermor
mandag: skulle lille-lorten vaccineres, Taya til tandlægen.
tirsdag: skulle Taya testes og så var det på borgerservice så Taya kunne få sit NEMID
onsdag: Lilya til tandlægen og så aftale med Heidi og Kristian ( hvor vi i mellem var hos Olde, fordi der var problemer med hendes tv)
torsdag: køre svigermor på job, så vi kunne låne bil og komme en tur ned til Skælskør og besøge min faster og onkel

Så hyggeligt og stille og roligt, hvor vi fik smørrebrød og ja så var det sådan lidt underligt for ja måske er det sidste gang vi er og besøge dem der, for de har sgu sat huset til salg og vil flytte til Nyborg. Hvilket vi jo godt vidste ville ske på et tidpunkt, men derfor ramte det da alligevel lidt hårdt at få af vide 🙁
Ja ja bevares så meget har vi da heller ikke rendt hinanden for døren de sidste par år, men alligevel, de har altid lige været i nærheden, og ja da min mor døde, var det dem der var der for mig 24/7.

Jeg er jo voksen nu og har min egen familie, så hvorfor rammer det mig såden, så er der jo heller ikke længere til Nyborg, men alligevel der er den skide bro men igen med en orange billet kan man være heldig at komme der over for 25kr, men ja ” det er og blir bare ikke det samme” så er det sagt.
Hvad har jeg så tilbage af min familie tilbage herover, så har jeg min anden faster og onkel, som også nærmest er som forældre for mig, selvom dem render vi jo ikke ikke for dørene, de bor i brøndby, og så er der Farfar ja han bor her i Slagelse, og selvom han bor lige her, så er det heller ikke så tit vi ses ham, for så er der så meget der kommer i vejen, men i hvert fald en gang om måneden skal vi i hvert fald forbi ham. Og Janni og Søren siger også de vil rykke teltpælene op og flytte til Fyn, når de blir pensioneret, så der er da stadig tid til men alligevel.

Fredag, lørdag og søndag var der ingen aftaler så der skulle der bare slappes af og nyde hinanden, men nu blev der alligevel lavet aftaler fredag, for Taya har længe ønsket sig en navlepiercing, og nu hun er kommet ind i og på Efterskole livet, tænkte jeg næh næh nej, hvis det er det hun vil så får hun den i fødselsdagsgave, for så blir den lavet rigtigt og ordentlig, for husker selv mit eget efterskole liv, der lavede vi sgu da piercinger på hinanden, så nej nej det skal min pige ikke, så vil hun det betaler jeg for det, og det blir så hendes fødselsdagsgave.
Var det så ikke i maj hun havde fødselsdag, ” jo ganske rigtigt” men efter som hendes efterskole er en aktiv efterskole og de træner og for det meste går i træningstøj, så måtte hun vente til sommerferien hvor hun kunne gå i lidt mere læst siddende tøj.

Så Taya skal have sin navlepiercing i morgen, og inden da skal vi lige ud og kviktestes, da man jo skal fremvise et corona pas eller en negativ test når man kommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store tude dag - Afslutning på Efterskolen