Nedlukning vs. Så småt gående Baby L

Hele hytten ramt

 

Så var der lige lidt overskud, til et lille skriv, selv om overskudet overhovedet ikke er der, siden lørdag har jeg lagt på langs, med svingende feber, og mega ondt i brystet ved vejtrækningen, stemmen har næsten været væk.

Lille pigen har også været ramt eller er det stadig, det blev til en tur til lægevagten lørdag, lunge og mellemøresbetændelse så det hedder så en tur på antibiotika igen 🙁 stakkels lille skat, men det positive ved det er der kan gøres noget..
Søndag begyndte mande min så at skrante, og vi havde alle en tid til covid test, som vi som et princip har vi får taget hver 14 dag, nu hvor vi er ude blandt kunder/borgere hver dag via vores arbejde, og når vi samtidig med skranter, så er det en god ide at få den taget så vi er på den sikre side.

Hele hytten og hele hytten, Taya er egentlig ikke ramt, så lidt løgn er det, men tæt på..

Og må sige det er overhovedet ingen god combi, at være skidt samtidig med sin lille “baby” og mand for den sags skyld, for det lille myr, vil ingenting end bare at hænge op af en og så mig selv når jeg har det sådan vil jeg bare være i fred, og gemme mig langt under dynen og sove, for det hjælper og det kan man bare ikke med sådan en lille en 🙁
men man må jo bare få det til at fungere, og så er vi jo to syge voksende, så må vi gå på skift…

Svaret på testen fik vi allerede mandag og den var IKKE PÅVIST.
Så både mande og jeg ringer til vores læger, for når der ikke er påvist corona, kan vi vel forhåbentlig komme til lægen og få målt vores infektions-tal.

Mande fik en tid med det samme efter som de kunne se han havde en negativ test,
hvor nej nej jeg  kunne overhovedet ikke komme til lægen trods en negativ test, for jeg havde symptomer, og testene var overhovedet ikke 100 % sikre, så jeg skulle have en test mere i dag, og i overmorgen, og hvor så ellers bare skulle isolere mig til jeg var symptom fri…
Hvordan pokker kan der være så stor forskel på ens læger, de burde have et fast regelsæt ALLE læger som de skal forholde sig til.
Måske er der noget om det der, med de får et vist beløb pr henvisning til en test de sender afsted, som man har hørt og læst så meget om.
Blir så sur, det kan fandeme ikke være rigtigt, men jo en læge burde vel vide hvad hun taler om og det er vel rigtigt det hun siger til mig, men syntes sgu bare det er for mærkeligt.

Mande kom så til lægen og hans infektionstal var forhøjet, så penicillin til ham.

Måske jeg skulle overveje lægeskift, syntes godt nok det er ved at være lidt for meget det her, også når man tænker på sidst hvor Lilya var syg, og havde lunge og mellemørebetændelse, gik der 3 uger, 4 test før de i det hele taget ville se hende, og hun fik antibiotika. Forstår godt vi står i en svær tid meeeeen alligevel, denne gang gik der ikke engang et døgn, for Lilya begyndte fredag aften og lørdag kontaktede vi lægevagten, og forklarede hvordan hun havde det og lød og føltes, og så vupti, så var den skid slået, trods for at lægevagterne helst ikke tager patienter ind i denne tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedlukning vs. Så småt gående Baby L