Til møde med Leder af skoleområdet

Det blir lige pludselig meget virkeligt nu…

I dag siger kalenderen 8 juli, sidder sådan lidt stille og tænker, hvor det lige pludselig slår mig : en måned til, om en måned d. 8 august skal Taya på efterskolen.
Sidder helt med tåre i øjnene, vores “lille” pige skal starte på et forhåbentlig helt fantastisk nyt kapitel af hendes liv, som hun vil huske resten af sit liv.
Et nyt kapitel, som vil ændre hendes liv for altid.

Puha når jeg allerede sidder med tåre i øjnene nu, hvordan blir det så ikke om en måned, puha hold nu op mor, tag dig sammen.

Har også lige været inde og sætte betalingen til efterskolen op, til det næste skole år, det blir bare alt alt for virkeligt nu, før hen sagde vi jo bare “ja ja der er masser af tid til” men den går ikke at sige mere, der sker så meget lige nu og det går virkelig alt alt for stærkt nu, og 2 dage efter vi har afleveret Taya på efterskolen, så skal lille-fisen starte i dagpleje, ja igen det går alt alt for stærkt.

Og så er der konfirmationen og sådan hold nu magle altså, men at se kommende betalinger på budgettet, den er sgu grum, vi kommer da til at leve af kærlighed og kildevand det næste års tid 😉
Men har da snart fødselsdag, så måske jeg skal ønske mig mad :’D eller nok bare gavekort til bilka, så kan det da hjælpe os lidt på vej..
Trænger godt nok også til at komme på arbejde, så der forhåbentlig kan komme et par tusind mere ind på kontoen, for det er der virkelig behov for, men planen er også jeg skal starte midt september, skal lige have kørt lille-fisen ind i dagplejen, og så hvis der lige kommer lidt sygdom så tænker jeg en måned sikkert er fin nok, men det vil tiden nu vise.
Man ved jo aldrig med de kære små.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til møde med Leder af skoleområdet