Kontrol af Baby L

Baby L spam

Ja man må jo konstatere, at jeg er hoppet på Baby spam bølgen, men er der egentlig noget at sige til det?
Nej vel man er vel stolt og lykkelig over at man kan skabe sådan et lille væsen, og så især for os har det været en kamp uden lige.
Dette lille væsen har været ønsket så længe i så mange år, og lige pludselig lykkedes det, og vi har fået den smukkeste lille pige.

Hendes start på livet har dog været hård, men nu er vi ved at være på en normal hver dag igen hvis man da kan kalde det det, allerede efter 3 ½ uge, men vi er begyndt at kende hendes rytme og tegn, det har dog været et par hårde uger de sidste med forstoppelsen, men nu ser det ud til at der er ved at komme styr på den også, og hendes spise tider og lorte bleer er noteret, hvem havde troet man kunne blive glad for et skema om lort, hvor hver lorte ble giver en smiley, ud over der kun er plads til 4 stk. på skemaet men så længe der bare kommer en smiley på så er vi glade.

Nu er vi kun på modermælkerstatning, mine babser producere ikke mælk nok til et helt måltid, så det er lidt ærgerligt, men ja hva kan man gøre, så er det da i det mindste noget at der er noget der hedder modermælkerstatning, så hun kan få sin mad, og æde det kan hun bestemt, og så længe der kommer mad ned og det blir nede så er det også godt, trods man tænkte da forstoppelsen var på sit højeste, havde man jo ikke lyst til at give hende så meget mad, for hvorfor skulle hun fyldes med så meget mad, når hun ikke kunne komme af med det.
Men nu ser det lysere ud, og det kan man også mærke på hendes søvn, for igen da forstoppelsen var på sit højeste sov hun jo kun 10 minutter af gangen, og så vågen 10 minutter sove 10 minutter, og det var bare slet ikke hyggeligt, når man tænker på hvor nem bare hendes første uge var, for der kunne hun snildt sove 5 – 6 timer om natten i streg.

Nu vi ved at være der igen, for i nat fik hun mad kl. 00.15 og sov 00.30 og så vågnede hun først igen her kl. 06.25 det er lækkert, og så fik hun sig en flaske og så sov hun ellers igen, og sover stadig, i mens hun giver den gas og laver guld i bleeen, så vores nemme Baby L er på vej tilbage, og det er bare dejligt 🙂

Dagen i dag er også planlagt, har lige været nede og vække den store tøs, så hun kan komme igang, men hun var i hvert fald ikke glad, da hun slog øjnene op, eller slå øjnene op er så meget sagt, for det kunne hun ikke, hendes ene øje var helt lukket til, så det er nok betændelse i øjet hun har, men så igen, så ved vi i det mindste hva det er der genere hendes øje, og vi har da heldigvis fået nogle øjendråber, også selvom vi ikke har fået svar på hendes podning endnu, det jo ellers ikke noget de gør uden svar, men nu har hun haft bøvl med det øje i lang tid, men de sidste par gange vi har været ved lægen med det, har prøven jo ikke vist noget, så der har svaret bare været virus i øjet.

Nå men den store tøs skal lige spise morgenmad og så er det ellers i bad, så er det klaret og så skal Baby L når hun vågner igen have skiftet ble og så en flaske igen og så sover hun sikkert igen og så kan vi voksende komme i bad, og så skal Baby L også have sig et bad, selvom det ikke lige er hendes yndlings beskæftigelse 😉

Sidst på eftermiddagen skal vi så op og spise hos svigermor, som har inviteret på mad, og det siger man vel ikke nej til, når man selv kan slippe for at lave mad, så det glæder vi os til også fordi SJ og hans kæreste kommer.
Så kan Taya også få afleveret invitationen til hendes konfirmation, og så er der også ved at være godt styr på dem, for dem der skulle sendes med posten blev smidt i en postkasse i fredags, og så har vi lige de sidste som kan afleveres i hånden som mangler, men de blir afleveret i dag og så de sidste her om 14 dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontrol af Baby L