Dobbelt tjekket...

Kender i det…?

Her sidder jeg og har sådan set klaret dagens gøre mål her hjemme, dog mangler der lige at blive hængt vasketøj op, men det kan man jo ikke før at det er færdigt.

Men vente-tid, hold kæft kæft hvor jeg hader at vente.
Ikke for at jeg skal noget specielt, jeg skal bare op og have denne uges sidste lysbehandling.
Men skal først være der Kl. 12.50 så om en time, og ej hvor er det nederen.
Men nu har jeg lys-dage tirsdag og torsdag, kunne sagtens ha valgt mandag og onsdag, som jeg havde sidste år, men sidste år var det ulideligt at ha været til lys onsdag, og så om aftenen at skulle til svømning med Taya, for den varme og fugtighed der er i svømmehallen den var ikke til at holde ud, når jeg sådan senere på dagen efter en omgang lys, kogte.

Så derfor jeg denne gang valgte tirsdag og torsdag som lys-dage, og så om torsdagen åbner de først Kl. 12 og jeg som hader af have aftaler efter middag, for så føler jeg at jeg ikke kan komme igang, eller gå i gang med nogle ting.
Men tja sådan blev det, for at undgå svømmehallen efter en lysbehandling.

Så nu sidder jeg bare og tripper for at klokken blir 12. 40 hvor jeg kan hoppe på cyklen og komme op og få mine  1 minutte og 56 sekunders Lys 🙂
Men vejret er skønt og Xargo nyder at kunne være i haven når solen skinner, og har da også været ude og sparke og kaste bolden til ham nok snart 100 gange., og der er nok sanrt allerede drukket 2 kander kaffe, og hæklet lidt videre på mit tæppe til faster Lisbet.

40 minutter igen, måske jeg er heldig at vaske-askinen er færdig så tøjet kan blive hængt op inden jeg hopper på cyklen, så kan der gå lidt tid med det.
o´h vente tid o´h vente tid, hvor jeg dog elsker dig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dobbelt tjekket...