Podning af Lilyas knopper

Glædelig Jul

Fra Alle os 4 til Alle jer, ønsker vi jer en rigtig Glædelig Jul

Ja det er vel bedre sendt end aldrig, men der har været så meget, så en lille forsinket jule hilsen herfra.
Vores jul blev slet ikke som vi havde planlagt, eller håbet på, allerede for et halvtår siden, planlagde og aftalte vi, men min søster i Sverige, at vi skulle komme til Sverige, som en overraskelse til mor, hvor ingen skulle vide noget, faktisk kun mine søstre.
Så planen var vi skulle troppe op på selve dagen, alt var planlagt hvordan og hvorledes. Men den kære skønne corona ville det anderledes, med en ny variant og ekstrem høje smittetal, ja så besluttede vi os om at det nok var bedste at blive hjemme, også eftersom, selvom det er familie, så er de ikke i vores nærekontakter, altså inden for den bobbel. Så blev det til at svigermor, sagde så måtte vi komme ned til dem, og det ville vi jo selvfølgelig rigtig gerne. Men men men, så fredag en uge inden jul, så lagde Lilya sig med feber og sågar også øjenbetændelse, søndag lagde Taya sig, tirsdag lagde Martin sig, med halsbetændelse 🙁 Så ja vi måtte aflyse juleaften hos Svigermor også.
Jeg nåede ellers lige og juble og prale lidt af, at jeg var gået fri, men så natten til torsdag begyndte jeg at hoste og få det skidt, var sikker på det bare var lidt kriller, men torsdag morgen måtte jeg erkende, at sådan kunne jeg ikke tage på arbejde, så det var en sygemelding fra mig 🙁

Vi fik da fat i lidt julemad, for selvom vi alle ikke var på toppen, så skulle der jo være jul alligevel, Taya var sådan nogenlunde ovenpå igen også Lilya, dog stadig med lidt hosten.
Men den 24 om formiddagen, hev vi vores juletræ frem og tøserne pyntede det med alle vores julekugler, for ja et juletræ skal der jo til, især hvis man holder julen hjemme, ellers var det ikke planen det skulle ha været oppe.

Så en stille og rolig jul bare os 4, ja det kan også noget, intet stress intet jag, bare hygge og vores eget tempo – Glædelig Jul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podning af Lilyas knopper