Tilbage til Hjarnø

Weekend

Det er weekend, og i lang tid kan jeg sige jeg har rigtig weekend.
For har jo skulle arbejde om søndagen, kun lige en ½time, men derfor har det jo ikke været rigtig weekend, men nu er restriktionerne blevet lempet og der skal ikke længere sprittes af i centrene 🙂 og det er vel kun godt, at det går den rigtige vej, og at jeg nu også kan stå op søndag og bare være hjemme og ikke lige skal tilrettelægge hvornår jeg lige kan smutte afsted og spritte af. Men når det så er sagt, så er det alligevel 2½time om ugen jeg mister, men ja ok, tænker de nok skal finde noget andet til mig 😉

Der har været lidt, måske meget dødt på bloggen i noget tid, men har simpelthen bare ikke haft overskudet til at skrive, så har jeg bare priorteret anderledes, ikke fordi der sikkert ikke har været noget at skrive om, men sådan er der jo så meget.

For Lille-lorten går det stærkt, der sker hele tiden nye ting, og jeg selv syntes hun udvikler sig hele tiden, der kommer hver dag et nyt ord, og ja hun er bare vores lille krudtugle.
Men jeg vi er åbenbart de eneste der syntes det, for i onsdags, fortalte vores dagpleje at der havde været pædagog på besøg, for nu var det igen tid til at lave en vurdering.
Og hun mente Lilya manglede en del med motorikken og hendes sprog i hendes alder :O
Jeg blir så gal og ikke mindst irriteret, og for at det så er sagt, har jeg holdt dette for mig selv, har ikke fortalt min dejlige Mand det, for han ville flejne fuldstændig.

Jeg blir så træt og irreteret over at børn allerede skal måles og vejes, og uha da da, som jeg skrev lidt længere oppe, så syntes jeg det går stærkt med hende.

Men nu skulle der trænes lidt ekstra med hende, og det ville de jo bare fortælle og håbe jeg var enig i.. Hvor jeg spurgte hvor er problemet, for der hjemme kravler hun op og ned af alt selv op af trappen til første salen, og løber op og ned af bakkerne på vores grønne arealer.

Hun er meget stivbenet når hun går, og f.eks når hun hopper, løfter hun ikke benene fra jorden, ej come on mand, tænker det kommer, og når jeg ser hende gå er hun da overhovedet ikke stivbenet, eller måske ser jeg det bare ikke, jeg ved det ikke, men ja ja gør hvad i vil, jeg er bare uenig.

Med hensyn til hendes sprog, så siger hun ikke elefant, men fant, når hun siger mor skal på arbejde, siger hun mor arbejd, og i hendes alder burde hun kunne tilføje ” skal på” sådan nogle små ting..
Men hvis det er så små ting, hvorfor skal det så noteres og der skal trænes?

Er det bare mig der er en idiot eller jeg ved det ikke jeg forstår det bare ikke!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Hjarnø