Verdens Bedste Farmand fylder 40år

Mor lokket til at spille CS

Ja så har man prøvet det med…
Bare fordi man er pisse træt, lille-fisen vågnede kl. 3 i nat og holdte sig en fantastisk fest til kl. 4.30, og ville bare klappe, og vinke ja bare lave alt andet end at sove, hvor mor bare ville sove og være frisk til sidste dag i denne arbejds uge, på jobbet…
Men sådan ville hun det altså ikke, så kl. 5 faldt jeg igen i søvn, op kl. 6 have lille-lorten afsted og så på arbejde, en hovedrengøring, og så to privat rengøringer, og så var det hjem, hente Lilya, i bilka, hjem og gøre mad klar og så hente store guldet.

Kl. 18.30 sagde Lilya godnat, og så i setdet for at gå i seng, lokkede manden og store guldet mig til at oprette en steam konto, hente CS:GO og så skulle jeg da ellers prøve at spille det, med dem.
De hyggede sig da gevaldigt med det, og jeg fattede brik af det, men jeg gjorde da mit bedste.
Men ligesom når manden ser det i Tv fattede jeg meter af det, men fik da dræbt en, plus jeg fik da også plantet bomben, jo jo hvem havde dog troet det, at jeg skulle sidde her som mor til to, med total søvn mangel og så spille et map med to af mine de tre bedste 🙂 På sådan en fredag aften, hva blir det næste ?

Nå men godnat herfre nu kalder sengen meget højt på mor…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens Bedste Farmand fylder 40år