Hverdagen har så småt indfundet sig

Verdens Bedste Farmand fylder 40år

I dag er det Mandes fødselsdag Hurra Hurra Hurraaaaaa

I dag blev Farmand vækket med fødselsdags sang, normalt ville han være taget afsted på job, men nu er han sygemeldt hjemme med hans dumme fod, men så havde Lilya og Mor mulighed for at morgen fejre ham på hans store dag 🙂
40 år og Stadig Verdens Bedste..

Vi havde lavet en lille gave til ham, for den rigtige er ikke kommet endnu, den er bestilt, men den ankommer først i uge 45 ca, eller der sender de dem ud.

Så Taya og jeg har været kreative, så han ikke bare skulle have en kedelig kuvert med et udskrift på at gaven var på vej 😉 Så vi havde fundet en lille æske og malet blå, skrevet 24 tal og lige klistret logoet for Natholdets Julekalender på.
Så han kunne regne ud hva det var, vi syntes det var en sjov gave, for nu har vi siddet troligt for an skærmen de sidste år og set Natholdets julekalender, og googlet os frem til diverse øl de har smagt, for at se hvor man kunne købe dem, og nu i år havde de lavet et begrænset parti af alle 24 øl, så man selv kunne være med til at smage, og mande han kan også godt lide en øl i ny og næ, og elsker at smage på nye, så tænkte det gør vi sgu 🙂

Så nu håber jeg han vil glæde sig endnu mere til december, hvor der skal smages på en masse forskellige øl 😉

Tillykke med dagen Skat, om du er 14 eller 40 år gør mig intet, alder siger intet, jo du har da nogle skavanker, men du er stadig lige dejlig og den bedste Mand og endnu mere den bedste Far for vores børn.

Elsker dig….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen har så småt indfundet sig