I dag er det dagen

De første døgn med Xargo

Dagene er gået over al forventning, med vores lille nye familie-medlem, vores skønne Xargo-vuf. Selv om det bare er en hund, så er det sgu utroligt så meget kærlighed, der strømmer igennem en, ved at få sådan et lille væsen ind i sin familie.

Han har simpelthen klaret det så flot. Køre turen hjem gik over al forventning, vi havde en kurv med som han kunne lægge i, i bilen. Og han var bare klar på vejen hjem. Lige da vi kørte ind i Slagelse faldt han faktisk i søvn, så vi bare ham ind i kurven, hvor vi så lod han sove videre.
Ib-mis var hurtig til at finde ud af at der lige pludselig var noget nyt i hjemmet, men han var faktisk ovre og snuse til Xargo flere gange mens han sov i kurven.
Da han vågnede igen, tog vi han straks ud i haven hvor han tissede og lavede stort, han var bare så dygtig 😀

Vi havde jo allerede købt legetøj til ham, og vi fandt hurtigt ud af, hvilket stykke der var hans yndling, en lille plys næsehorns med lidt piv i, han vil bare have den med alle steder han går hen, selv når han skal putte, så henter han den 😀

Om aftenen havde han et lille uheld indenfor, men det var nok nærmere vores egen fejl, men han lå eller stod på sin seng/plads og begyndte at stå og skrabe/kradse med klørene, og som så mange andre hunde gør tænkte vi, nå men han vil bare lige gøre sin seng mere magelig, og klar til at lægge sig.

Men det er så også første og eneste gang han har lavet noget indenfor, så er man sgu stolt.

Natten til lørdag gik også fint, sådan en lille en må jo ikke gå på trapper, og efter som vores soveværelse er på 1 sal. Ja så havde vi besluttet at jeg den første tid skal sove på en madras ned i stuen, til vi er sikker på at han vækker en om natten og fortæller at han vil ud, her den første tid, for så er planen så også at vi bærer ham med på 1 salen, når det er senge tid.
Den første nat vækkede han mig Kl. 1.30 med små nap i min næse, og så gik vi ud i haven, og så tissede han og lavede stort, og så løb han ellers ind igen og lagde sig på min plads 😉
og så puttede vi igen, jeg vågnede flere gange, for Xargo kom tættere og tættere på mig, hvor han til sidst lagde sig helt op af halsen på mig.
Kl. 5.30 lørdag morgen, var han så ellers klar igen på leg og en tur i haven.

Lørdag skulle vi have gæster for Martin havde jo fødselsdag i torsdags, og han havde inviteret sin mor og Erik, og hans bror og svigerinde til varm kakao og boller.
Og først havde vi sagt at Henrik og Malene ikke skulle tage Tjalfe (deres hund) med, men vi tænkte de kunne jo ligeså godt møde hinanden nu. Og det gik bare så fint, Xargo sov jo det meste af tiden. For sådan en hvalp er jo ligesom et lille spædbarn, sover, spiser og prutter 😉

Han har også allerede lært lyden af hans mad, så de 3 gange om dagen han får en portion mad, som lige blir blødt op med noget vand, så vi også er sikker på han får væske, for vandskålen er han ikke så god til selv at gå ud til, så lørdag, måtte han have lidt hjælp.

Han er dejlig nysgerrig, og følger godt med i hvad vi laver.

I dag vågnede han Kl. 6.45, og stadig ingen uheld indenfor. Vi gik i seng Kl. 23.30 hvor han var ude, og så var han senge klar. Han vækkede mig dog K.l 2 i nat, med lidt piven jeg prøvede at lukke ham ud men nej nej, det gad han ikke, han løbe ind og sov videre, helt tæt op af mig.
Så da han vågnede i morges gik han selv over til terrasse døren, og jeg åbnede den og så løb han straks ud på græsset og gjorde hvad han skulle. Igen hold da fast hvor er vi stolte af vores lille batman.

Vandskålen finder han også slev nu, så lunter han lige så fint ud i køkkenet og slupre vand i sig. Vi er også godt igang med at sige “sit” til ham, når han skal have sin mad, eller han skal have en lille godbid, så når han sitter, får han 🙂

Gå ture er vi også begyndt på, til at starte med er det bare en lille runde, hvor vi går rundt om en række, hvor der er det grønne areal og så et lille stykke ud mod vejen, det var godt nok spændene, og så kom der også en bil, hvor han lige stoppede op, men så gik vi da bare videre. Han klare det dælme godt den lille batman 😀

I dette indlæg vil jeg da også benytte lejligheden, at Ønske min far tillykke med hans fødselsdag.
Så i dag er det faktisk 2 år siden, at Taya og jeg kørte til Korsør for at ønske ham tillykke og give ham sin gave.
Som så viste sig at være en fejl, for ja vi kom derned, havde de fået noget at drikke, og det var da fint nok til at starte med, men når folk så drikker har de det med at snakke om en masse ting, og der blev spurgt ind til min farmor, som de jo ikke har haft kontakt til i flere år, og andre ting, der kom nogle sandheder på bordet, og jeg fik sagt min mening og holdninger, om F.eks min 30 års fødselsdag, hvor de var inviteret, men ikke ville komme da min farmor og fastre og onkler kom. Hvor jeg syntes det var møg forkert, for hvad så hvis Martin og jeg en da ville giftes, ville de så heller ikke komme, eller til Tayas konfirmation, for jeg havde ikke tænkt mig at fortsætte med at dele fødselsdage og sådan op i flere dage, for det tog også hårdt på mig.
Men det var åbenbart forkert at sige sin mening, men ja det vidste jeg jo godt, for det var jo også det der var grund i at jeg blev smidt ud der hjemme fra som 14 årig, fordi jeg sagde min mening og det desværre ikke gik efter min fars kones hoved. Og faktisk ikke havde kontakt til dem, før jeg selv tog kontakt, da Taya var blevet født i 2006

Så jeg har lært at leve med det, men så står man jo bare med en lille pige der ikke forstår hvorfor hendes morfar ikke kontakter hende mere. For hun forstår det jo ikke.
Men ja sådan er der jo nogle familier der er desværre, bare synd at det skal gå udover børnene.

Men i dag er det min Fars fødselsdag, og ja han er min far og jeg sender ham tanker og lykønskninger afsted idag, så hvis nogen skulle se ham, må i da gerne bringe ham denne hilsen fra mig af, så han ved at jeg faktisk tænker på ham, for det er ikke mig der har afbrudt denne kontakt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det dagen