Xargo til dyrlæge

Vi har ikke sovet sammen i en uge

Nogle tænker nok “Hold kæft hvor er i åndsvage” Men Martin og jeg har sådan set valgt, at nu hvor vi fik Xargo, ja så skulle en af os lægge nede i stuen, til vi var sikker på at han vækkede os om natten hvis han skulle ud.
Så i en uge nu har manden min og jeg sovet adskilt, det er sgu lidt af en underlig følelse, så blir det sgu da helt underligt, lige pludselig at skulle op og lægge i sin seng igen og ikke på dumme madras. Men savner sgu at putte mig ind til manden min.

Så nu i dag er vi gået på 1 salen, for at se om den lille Xargo kan finde ud af der også er en 1 sal i hytten, men sådan en lille en må jo ikke gå på trapper, så vi skal nu se om han kan, finde ud af at sige til når han skal tisse eller bommelumme, for her oppe er der jo ikke en dør han kan stille sig hen til, som han jo allerede gør når vi er nede under.
Så nu må vi se, så tror jeg at jeg skal op og lægge i ske med min kære mand i nat, for Xargo vuf skal jo lære det.

Taya har også haft efterårs ferie i denne uge og ja det går hurtigt, for nu er den også snart slut.
Vi har ikke rigtig været ude og opleve noget, da vi jo har fået Xargo og det er en oplevelse eller rettere underholdning i sig selv.
Man kan bestemt godt se at han føler sig godt hjemme allerede, han ved hvor alle tingene er, og så vil han nu helst putte i sofaen sammen med os, det var nok den første fejl vi lavede, for han skulle jo helst vide hvor hans kurv er, men det gør han nu også, for når han skal gnaske i hans tandrense ben, ja så foregår det i kurven 🙂
Men ja vi er jo nogle putte franser her i hytten og det er sgu da hyggeligt at have sådan en lille en at putte med.
Sådan er vi alle jo så forskellige

I ugens løb har Taya da også fået lavet hendes Græskar-lygter, som er egen hjemmedyrk ude fra hendes oldefars have, og så var det jo endnu sjovere at lave dem, og egentlig også billigt, for vi kan jo ikke nøjes med kun et græskar, så i år blev det til 3 fine græskars der står så fint ude på vores trappe og kan skabe lige hygge/uhygge i de mørke aften timer, når vi går ud og tænder lys i Kl. 18

Igår tog vi også turen et smut op forbi Olde, for nu ringer hun jo hverdag for at høre hvordan det går med Xargo, og hun glæder sig jo sådan til at se ham. Og hun kommer jo også med sådan nogle sjove kommentarer engang i mellem, som “ja nu må vi jo se om jeg nogensinde får set ham mens han er lille”
Og har da også sagt til hende hende og oldefar da bare kan komme forbi, og få en tår kaffe, så de kan se ham, men det gider hun altså ikke, hun er en sær gammel dame, men alligevel så elsker jeg sgu den sære gamle dame, så højt, og ja selv om jeg tit brokker mig over at hun konstant ringer og siger jeg skal gøre dit og gøre dat, ja så gør jeg det jo gerne for hende. Og man skal jo nyde tiden så længe man har sin gamle Famse, for en dag så er det slut. Forhåbentlig om meget meget lang tid.

Nå men Taya og jeg besluttede os for at tage et smut op til olde, og der er jo lidt vej, og Xargo kan slet slet ikke gå så langt endnu, så vi hoppede på cyklen og Xargo kom op i cykelkurven, og så var vi på tur. Han sagde ikke et kvæk, og han var så opmærksom på hvad der skete rundt omkring, han skulle jo nødig gå glip af noget 🙂

Da vi kom op til Olde, blev hun så glad, og hun var nærmest straks igang med at skulle finde et stykke medister hun havde ude i køleskabet til ham, for de dyr der kommer hos hende skal altså forkæles, meen jeg måtte nu lige stoppe hende, for det skal han ikke have endnu, og hun blir sgu så skuffet, fordi hun ikke måtte give ham noget, andet end hans kedelige små godbider jeg selv havde med, og gav hende som hun kunne give ham 🙂
Det var også så synd for ham, at hun ikke engang havde en bold eller en lille bamse han kunne lege med, så hun roder sine skabe igennem for at se om hun ikke kan finde noget han kan lege med. Hvor hun så fandt en af Tayas biler, så kunne han da lege med den. Det syntes han da bestemt også var skide skægt 🙂 Når den sådan kørte hen af gulvet, så satte han da også i fuld galop efter bilen, nok ikke lige det sundeste legetøj for en hund, men olde hyggede sig og det gjorde Xargo også.
Meen må nok hellere finde en lille bamse hun kan have der oppe hos hende, så hun ikke skal blive alt for ked over at hun ikke har noget hunden kan lege med 😉

Nå men det må være det for nu, skal vi lige slutte af med en et lille klip af Xargo på “kontoret” som fik fat i Tayas slange bamse 😉 Kan i have en fortsat god dag.
Og i må endelig gerne dele min blog, altid rart at se andre læser den, og følger lidt med i min lille forskruet hverdag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xargo til dyrlæge