Fantastiske Lørdag :D

Hvilken ro…

Sidder her denne morgen og bare har den vildeste ro i mit hoved.
Her i søndags satte vi os alle ned og fik lavet en mad-plan, for de næste 5 uger, Manden og jeg valgte nok det meste, men fredag er/blir Tayas mad-dag hvor hun har valgt maden og samtidig skal lave eller være med til at lave maden 😀

NU er den lavet og jeg føler en kæmpe sten er faldet fra min skulder, for nu skal jeg ikke selv hver dag tænke ” hvad skal aftens-maden bestå af i dag” og det har var og kunne virkelig være en mega last for mig, og jeg nemt ikke kunne overskue det, så det blev tit bare noget med pasta eller ris. Og nu tænker i sikkert det kan da ikke være så svært, og betyde så forfærdeligt meget, men jo det kan det, eller det kunne det virkelig for mig, for der er gode og der er dårlige dage, og tricker min psyke rigtig med mig en dag, ja så er det noget skidt og så fungere mit hoved overhovedet ikke, og så kan selv det at finde på aftens-maden være en kæmpe last.

Men nu med en mad-plan og alt handlet ind, bortset fra de vare der ikke kan holde sig så længe eller ikke kan fryses, så nu kan jeg hver morgen kigge på mad-planen og se hvilket kød der skal tages op, og mit hoved ved allerede fra morgen-studen hvad aftens-maden skal bestå af 😀 og det er virkelig en stor hjælp for mig, og en hjælp  til endnu et skridt i den rigtige retning 😉

image

Nu her til morgen, stod vi op og Taya fik spist morgenmad og kom i tøjet, men hun så sgu noget bleg ud, og hun har godt nok også været godt fyldt med snot den sidste uge, og de sidste par dage har hun været helt tilstoppet, og kunne dårligt få vejret, men ingen feber. Men igår blev du sgu for meget for mig at høre på hende prøve at pudse næse, og virkelig puste med sådan en kraft at man tænker nu ryger hjernen sgu da med ud 😉 men der kom intet snot.
HVor jeg så kommer til at tænke på de der næse-sprays, og hvorfor jeg ikke havde tænkt på det før, ved jeg ikke.
Men så blev vores aften tur, ned rundt tanken i stedet, for at se om de havde, og de havde sørme dem der hedder Otrivin, så da vi kom hjem fik hun et sprøjt op i hvert næsebor, og så i et bad, og så igen et sprøjt inden hun gik i seng.

Nå men så her til morgen, var der luft igennem, selvom hun igår Piv og sådan, for det er sgu ikke rart at suge sådan noget i næsen, og hun ikke forstod meningen med det, var hun alligevel begejstret her til morgen, da hun nu kunne få pustet snotten ud 😉 NÅ men hun havde jo fået tøj og sådan på og der var faktisk 10min til hun skulle ud af døren, hvor jeg ser hun er noget bleg, hvor jeg så lige beslutter at tage hendes temperatur, som så siger 38,2, det er ikke meget, men det er jo feber, og så kan man ikke komme i skole.
Ja jeg ved da godt der er rigtig mange, eller ALT for mange forældre der sender sine børn i skole med feber, så får de bare et par panodiler og så afsted, men det er helt forkert, ja måske panodilerne nedsætter feberen lidt, og her for Tayas vedkommende ville gøre hende feberfri, men hva så hvis eller når pillerne ikke virker mere og hun så måske er endnu højere feber, hvor nogen så tænker, nåh ja men så ringer de vel efter en, og så har de jo alligevel lige nået at være lidt på job eller hvad de nu skulle, i stedet for at være hjemme en hel dag.

Det syntes jeg sgu er forkert, men jeg kan da også se at der sikkert også er mange som ikke har muligheden, for at blive hjemme og passe deres syge barn, eller har mulighed for at nogle kan komme og passe, men ærgerligt det høre sgu med at have børn.

Så nu er hun hjemme, og jeg skal til møde eller nej jeg skal i gruppe, og det kan jeg altså ikke blive hjemme fra eller jo det kan jeg, men det har jeg ikke lyst til, for denne gruppe her den er hyggelig og jeg kommer ud. Så jeg skal afsted!
Men manden min kommer hjem så han kan være hos hende, så jeg kan komme i gruppe 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske Lørdag :D