Om Halvanden time

Vores Guld er hjemme…

Kl. 12.30 blev Taya hentet, godt træt og meget hæs, gemt bag hendes solbriller.
Gav hende den største krammer og et kæmpe smæk kys, allerede der kunne jeg mærke på hende hun var trist, da vi havde fået hendes bagage gik vi hjemad, lige pludselig hørte jeg mit navn det var Lisa der spurgte om vi lige ville have et lift hjem, men vi sagde pænt ellers tak, havde også cyklen. Men tak virkelig sødt at tilbyde det 🙂

Mens vi går hjem ad og der var lidt ro omkring, spurgte jeg til hendes tur og så begynder hun bare at græde 🙁 åh nej så blev mor her også trist.
Der havde vidst været mange uenigheder, blandt pigerne på turen, og hun havde slet ikke været oppe og se en eneste koncert 🙁 OG så gispede det i mig, og tænkte åh nej, så har det bare været den værste tur for hende nogen sinde, og at hun havde gået dernede og været så ked hele tiden og sådan, det kunne jeg slet ikke bære i mit moder hjerte.
Men hun havde alligevel hygget sig lidt, og været i legeland og Tivoli, selvom der var mega mange køer, og hun havde også på et tidspunkt gået rundt for sig selv, det havde hun ikke syntes var så sjovt, men igen var der uenigheder over hvad man skulle eller prøve, og så var de gået fra Taya, men hun fik hurtigt øje på nogle andre som hun fulgtes med.

Ja jeg blir faktisk selv lidt ked af at skrive om det, for så var min psyke jo lidt på rette spor i går morges. 🙁
OG ingen forældre bryder sig om at høre at ens pige har haft det sådan på nogen måder.

Da vi kom hjem og pakkede sin rygsæk ud, blev hun igen ked for der var en pose Chips som hun havde givet til en pige fra klassen, og Taya forstod ikke hvorfor den var i hendes taske igen, for hun havde jo givet den ud og personen havde jo sagt ja til den, og plus et fælles diplom fra labyrinten som hun skulle have, åh min “lille” pige så ulykkelig hun var, men tror også det havde noget med træthed at gøre, det håber jeg sådan lidt på at det er/var.

Og tænker også hvis de har været så meget uvenner dernede, mon så ikke at det også har været lidt fordi, det var jo noget helt nyt og stort for dem, og det kan man jo også reagere på ubevidst.

Men da vi var kommet hjem, slukkede jeg tlf og sådan et par timer, faktisk 4 for så var der dømt Taya tid, for det havde hun vidst rigtig brug for.
Hvor vi bare smed os på sofaen og puttede under dynen og satte en film på, og efter den blev det til en mere.

Mens vi puttede skulle Xargo helst ligger helt op af Taya, mon han havde savnet hende, det tror jeg vidst på 🙂

Da Martin kom hjem, var der også kæmpe krammere. Og han og Taya sad og snakkede lidt om hendes tur, hvor hun virkelig blev ked igen, men det var jo heller ikke lige sådan hun havde forestillet sig turen.

Men hun blev glad igen da vi alle sammen var samlet igen, og hygge snakkede og endte med en tur i Bilka, hvor hende og Martin fik et par nye sko, og Martin gav Taya hende et nyt spil til nu hendes PlayStation 3 🙂

Så hjem og spise aftens mad og så et bad, som hun virkelig trængte til efter sådan et par dage på Vilde Vulkaner, og så skulle hun ellers ned og spille.
Hun sagde godnat for en time siden, og spurgte om hun egentlig skulle i SFO i næste uge, hvor jeg sagde ja, hvor hun så spørger om hun ikke må få fri, jo hvis det er det hun vil må hun da godt, men vi venter lige med at skrive det, for hun kunne jo sagtens ændre mening jo.

Nu håber jeg hun får en god natte søvn, og håber hun sover lidt længe imorgen, men jeg tvivler men så skidt da pyt med det 🙂

NU vi jeg smide mig i sofaen og se Deadpool med manden min, kan i have en fortsat god fredag og er i på vej i seng, så må i sove fantastisk 😀

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Halvanden time