En hel dag med Miamaya

Om Halvanden time

image

Nu er der ikke længe til, og tiden kan gå alt for langsomt, nu vil jeg have mit GULD hjem.

Da jeg vågnede i morges var det op og i tøjet og så afsted til Tandlægen Kl. 9 og hold da op sikke en glædelig overraskelse, ingen regning og fik pudset tænderne sådan hvide igen, efter jeg nu har børstet tænder i Klorhexidin Denta del i 3 uger, så de var allerede blevet godt misfarvet efter kun 3 uger.
Så han tjekkede lige hvordan tandkødet så ud, og det så fint ud og så gik han igang med at pudset den fine igen efter misfarvningen 🙂

OG da vi var færdige, sagde han bare at det var uden beregning, så jeg skulle bare sige pænt farvel og gå direkte ud af indgangen 😀

Så der blev jeg da glædeligt overrasket, på den gode måde og ikke den dårlige som sidste gang 🙂

Da jeg havde sagt farvel, skulle tiden jo gå, så jeg gik en tur ned i Kvickly for at købe patroner til vores printer, og så fik jeg også lige købt lidt godbidder til Ib-missen og dentasticks til Xargo-vuffen.

Har lige nydt en tår kaffe og lidt morgenmad, og nu er der kun halvanden time til vores GULD kommer hjem, og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, hold da kæft hvor har jeg savnet hende og glæder mig så meget til at have hende hjemme igen.

OG forventer ikke at der er meget energi tilbage i hende, så når hun er hjemme skal hun bare have lov at slappe af, og lave ingen ting, hvis det da er det hun vil, og hun skal krammes og mysses en mas, også selvom hun sikkert ikke syntes det er hyggeligt 😉 Men hendes mor her har savnet hende og glæder sig til at få hende hjem, og jeg er mor og jeg bestemmer og jeg skal lige have lov til at mysse og kramme hende 100 gange mindst, og så er jeg næsten sikker på at hun smutter på værelset, men ak ja man skal aldrig sige aldrig for måske hun selv mener at hun skal ud og lege, men vil i hvert fald selv lige prøve at sige ro på mulle, du har lige været på tur, hvor i har været længe oppe og oplevet en masse måske det lige skal sluges men ren af slapning, for tit kan hun sgu ikke slev lige vurdere at det rent faktisk bare er ro og afslapning hun har brug for.
OG så er det jo godt man har en mor, der kender sit barn og tegnene på at nu er det faktisk bare lidt for meget 🙂

Uhh og alt i mens jeg har skrevet her går tiden også og nu er der så småt kun en time til jeg skal gøre mig klar og på vej op efter hende, for selvfølgelig skal jeg da være der ligeså snart busserne kommer 😀

image

Lige om snart er dette Guld hjemme i mors arme igen, og mor er lykkelig 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hel dag med Miamaya