Hvordan holder vi sammen...

Må jeg gerne smide stængerne op nu…

Dagen er dog ikke færdig endnu, men føler mig nu alligevel godt brugt, på den gode måde.

Dagen startede med at være chauffør til en tur i Bilka, for Carina, og så fik jeg også lige selv købt ind til når madpakke racet starter igen her på tirsdag, så lidt frisk pålæg, og agurker, gullerødder og frugt, så er der styr på det.

Kl. 10.30 var vi en tur hos Oldefar til en tår kaffe, og han havde bagt boller, så den spiste vi et par stykker af, og så sludrede og Memse nød Martin var med, hold da kæft hvor han snakkede 😉 Han havde ellers taget noget kød op, så vi kunne spise frokost sammen med ham og lave en hakke bøf eller noget, meeen det var ikke lige med i vores plan for i dag, så en anden gang. Efter et par timer der, gik turen videre til Kirkegården.
Taya blev lige pludselig så ked igår, over savnet til Olde, og hun havde haft det så svært med at slette hendes olde telefon nummer på hende mobil, men der er jo ingen der har tvunget hende til at slette det, men det havde hun så valgt selv at gøre, men den havde nok lige været lidt for hård for hende allerede.
Så hun var dybt ulykkelig igår aftes :'(
imageSå vi aftalte at vi i dag lige kørte et smut forbi kirkegården, hvor Taya spurgte om hun så ikke måtte købe nogle røde tulipaner og sætte ved Olde, og jo det kunne vi sagtens finde ud af.

Så efter besøget hos Oldefar kørte vi forbi kirkegården med Tayas tulipaner og et nyt lys, vi tændte dog ikke lyset, men det gør oldefar nok senere hvis han kommer en tur forbi derud.

Efter kirkegården var det sådan set bare hjem efter Xargo og så en tur ud i hundeskoven, ja folk tænker nok, at nu må vi da snart være træt af at komme derud, men næh faktisk ikke, og denne gang var der igen hunde og igen nogen vi ikke havde mødt før. Det var to Franske Bulldogs, og da de løb efter Xargo, rejste han sgu børsterne og sagde vov, med dyb stemme. Hmmm dyb stemme hedder det det, når det er en hund? Hmmm højst tænkeligt ikke, men hvad pokker hedder det ellers? Nå men skidt med det, i ved helt sikkert hvad jeg mener. Men der sagde han virkelig fra, dem gad han sgu ikke havde rendende i røven, og jeg syntes sgu kun det er godt nok, han siger fra, for det er jo ikke alt man skal finde sig i, heller ikke hvis man er hund.

Taya ville ikke med så hun var blevet hjemme, for hun ville hellere være ude og lege i dette fantastiske vejr, påsken har givet os, og så længe det var fint med Carina, at hun lige ville holde et øje på hende så var det jo fint nok.

Nå men efter en halv time, måske tre kvarter i hundeskoven, syntes Manden og jeg ikke at vi havde fået nok luft, og når vi nu havde bilen, så kørte vi da lige en tur til Næsby Strand, og der luftede det skønt, dejligt at mærke vinden i kinderne, og Xargo nød det bestemt, og sikke med bølger Xargo-vuffen prøvede at fange og ikke helt forstod at han ikke fik noget i munden bagefter han kunne tygge i 😉

Fantastisk tur, så jer der ikke har været ude og nyde det skønne vejr, af sti afsted, dagen er ikke slut endnu, det er lækkert.

Men nu må jeg indrømme, efter at være kommet hjem og få sat røven i sofaen, kan jeg godt mærke, nu gider jeg faktisk ikke mere i dag, man blir brugt på en hel anden måde når man sådan har været ude i den friske og ikke mindst den skønne luft.
Så vi har nok alle fortjent at smide stængerne op nu, og så bare krydder røv, resten af dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan holder vi sammen...