Kung FU Panda

I hundeskoven

Her til morgen sov jeg ellers så dejligt, da jeg blev vækket af min telefons ringen kl. 7.20, det var svigermor, der ville komme med bilen.
Hvis jeg vidste hun kom med bil, havde jeg jo selvfølgelig været oppe, men efter som vi ikke havde hørt noget igår, regnede vi bare med hun først kom med den til eftermiddag.

Men hun kom så her til morgen alligevel, men hun kørte så op med Cille og så kunne jeg nå i tøjet og så ville hun så komme tilbage. Da vi så kørte ud mod hendes arbejde, kørte vi lige lidt længere ud af Rosenkildevej hvor den nye hundeskovenHer i Slagelse er blevet lavet.

Det jo bare et ordentlig stykke mark der er blevet indhegnet, men der er også blevet plantet nogle træer, som jo. Ikke er store endnu, men med tiden vokser de sig jo store, og et stort vandhul eller sø er der, fantastisk sted.

Så jeg fik afleveret svigermor på jobbet, og så kørte jeg hjem til Taya igen, hvor vi fik noget morgen mad og morgenkaffen, for ikke at glemme den, for den er sgu vigtig 🙂

Så skulle Taya lige have ordnet nogle ting inden vi så fik Xargo-vuffen i selen, og så skulle vi da en tur ud i den nye hundeskoven.

Da vi kom der d var der allerede en lille hvid hund, og den var meget ivrig efter at lege med Xargo, og må indrømme jeg var lidt nervøs hvordan Xargo ville reagere, og om jeg i det hele taget ville kunne kalde ham til mig, men jeg havde da slet ingen grund til at være nervøs, for han var selv lidt usikker, men da han fandt ud af han bare kunne løbe afsted, nød han det i fuldedrag, men han ville også selv gerne lige have styr på hvor mor var.
Lidt efter kom der så endnu en hund en lille chihuahua, som også gerne ville lege, så lige pludselig var der to små hunde der bare løb efter vores lille Xargo-vuf. Han blev hurtigt kørt træt efter et kvarter, med sådan to små hunde lige i røven 🙂

Lidt efter kom der en lidt større hund, lignede en blandning af en husky for den havde et øje helt klart og det andet øje var brændt som en almindelig hunds, hold kæft den var flot, men det var en australsk hyrdehund.
Men den var Xargo sgu ikke meget for, så efter lidt jagten af den, så var Xargo løbet til lågen og ville hjem.

Nu er vi også hjemme igen og har nok været det en halv times tid og Xargo er gået død, det var en hård tur .

Helt sikkert vi skal derud igen, især når vi har bilen, for ellers er det lidt for langt at gå, nok ikke vejen derud, men hvis man så har leget derude og er godt træt efter at sponse rundt derude med andre hunde, så vilde gå turen hjem nok være lige i overkanten.
Men helt klart et sted jeg anbefaler til alle jer andre hundeejere her i byen, skønt sted, men man skal altså ikke være dresset op, bare et par gamle bukser og et par støvler, det jo hundens legeplads ikke din, og huske lorteposerne, for der er altså mange der kommer der, og tænk hvis alle dem som kommer der ikke samlede op, ville du syntes det var fedt at træde på en lort. Nej vel, så husk lorte posen, og vis hensyn for andre.

image image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kung FU Panda