Man kan slet ikke forberede sig på sådan noget skidt.

Fantastiske Svigermor…

Mange klager tit over deres svigermødre, men ikke jeg.
Hold da kæft hvor er jeg taknemlig for at have en så fantastisk svigermor som jeg har.
Hvis ikke jeg havde den mulighed at kunne låne hendes bil, ja så havde jeg ikke haft mulighed for at komme ned til Famse.

Igår havde Martin taget fri fra job, og Taya fik en fri dag fra skole, så vi kørte ned til Famse/Olde i går morges. For Taya skulle have lov til at se Olde, mens hun var nogenlunde frisk, for det går altså desværre kun en vej nu.
Da vi kom derned var hun også frisk og snakkede, så godt som hun nu kunne.
Da vi kom kørte Lisbeth hjem og fik lidt ro, så jeg tog tjansen og sad ved Famse.
Efter en lille time eller nok nærmere 1½ time, så kørte Taya og Martin hjem igen.

Hun var nogenlunde frisk, og snakkede og skældte ud, for hun ville ikke være der, og om sygeplejerskerne ikke bare kunne give hende noget så hun slap for at eksistere. Så det var lidt hårdt at høre på. Til frokost fik hun suppe, og hun elsker jo suppe, så det var dejligt at hun endelig fik spist noget.
Hun er meget forvirret, for hun ved ikke hvilken dag det er og hun har ikke styr på hvor længe hun har været indlagt.

Og det hårdeste er nok med Oldefar/Memse, for når Famse siger hun ikke vil være på sygehuset så mener han jo at han sagtens kan tage hende hjem til sig, og så kan han passe hende, men det kan han jo ikke, men han er jo også ligeså ked af det som alle os andre, og frustreret over at han ikke kan gøre noget for hende.

I dag kom svogermor igen med bilen til morgen, hvor jeg så kørte hende på job, og mens jeg faktisk kørte hende, så havde jeg givet Taya strenge instrukser på at når Kl. var 7.40 skulle hun gå, hun måtte godt gå før, men bestemt ikke senere. Og jeg kunne ellers godt forstille mig at hun faldt i staver over et eller andet i TV.
Og når hun gik skulle hun også huske at tage sine nøgler og låse efter sig.
Da svigermor var afleverede på job var Kl. 7.39 og jeg ringede til Taya men hun tog den ikke, så hun var nok gået, for hun ville lade sin mobil blive hjemme så den kunne få strøm, for hvis nu hendes far ville ringe til hende i dag, for så havde den strøm. Da hun havde sendt en sms til ham om at hvis han ville ringe i dag, måtte han ringe Kl. 16 for så var det nemlig passende tid inden hun skal til bordtennis og sådan.

Nå men da jeg havde kørt svigermor på job, kom jeg jo så hjem og der var Taya jo som sagt taget i skole, jeg fik lige hængt noget tøj op, og så gik jeg lige en runde med Xargo-vuffen.
Inden jeg kørte et smut til Næstved, Faster Janni kom med toget Kl. 9.15 så det passede med jeg var i Næstved der, så samlede jeg hende op og vi kørte på sygehuset.
Oldefar har sovet hos hende i nat, så han kørte da vi kom, og hun var ikke så frisk i dag som igår.
Hun fik lidt at slappe af på, og så faldt hun i søvn. Og det er også godt nok, for så lægger hun ikke og tænker så meget, så havde hun ro på. og ja efter 1½ time der så kørte jeg hjem igen, nu hvor Janni alligevel var der, og når hun alligevel sov.

Det er sådan nogle små ting i hverdagen man mangler, savner at få hendes daglige sms, men der går nok lang tid før det savn forsvinder, hun var jo en stor del af min hverdag, og selvom jeg nogle gange kunne blive vildt irritabel over alle hendes sms om handlen og sådan, ja så gjorde jeg det med glæde for hende. Og nu er det bare slut, det gør sgu ondt.

Der er sgu allerede en tomhed over det her skidt, og tanken om  at inden længe, ja så er hun her slet ikke mere, føj for satan, det sgu hårdt at skrive og det gør så ondt at tænke på, men det er blot sandheden.

Har også sendt min far den sidste opdatering fra den front, og hvordan det ser ud nu. og efter et døgn det vil så sige igår fik jeg Tak smsset tilbage, så han har da modtaget det, og igen hvad han gør med oplysningen det jo op til ham. men for helvede hvor kan jeg bande og svovle over ham, for hun er fandeme han mor. Håber sgu at føler sorg, eller bare lidt, men ja i mange år er der sgu ikke mange der ved hvad der foregår inde i hans hoved, han skal nok bare tænke sig om, ellers ender han sgu på et tidspunkt som et meget meget ensomt menneske.
Nå men nok om det. Han ved besked og så kan der jo ikke gøres mere.

Men det var alt for nu, måske jeg lige skulle gå neden under og lige nuppe en bid brød inden svigermor skal hentes igen om en time. Selvom hytten ligner noget der er løgn, og her trænger virkelig til at blive kørt en kuld over det hele samt en støvsuger og gulvask ville gøre underværker, men ja, der er ligesom en del andet og tænke på nu, om ikke andet i weekenden, der har jeg lovet Taya at der skal vi have julepynten frem, selvom det jo nok ikke rigtig blir en glad jul i år, men derfor skal Tayas jul ikke ødelægges.

Kan i holde jer muntre.

Verdens bedste Famse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan slet ikke forberede sig på sådan noget skidt.