Den ubudne gæst Corona

Store- Guldet ude af isolation

Så kom dagen hvor Taya kunne komme ud af sin isolation, og hvor var det dejligt også bare at se glæden i Lillesøsters øjne, at storesøster kunne sidde der og spise morgenmad med hende, og bare hygge og fjolle, for nøj hvor har hun da spurgt efter hendes store store ufatteligt mange gange, og ikke mindst kaldt på hende når hun har kunnet høre hende komme op af trappen, når hun skulle på the toilet, så har det overhovedet ikke været nemt at forstå hvorfor storesøster ikke er kommet, og hvorfor storesøster ikke kommer og leger med hende, når hun kalder på hende.

I går var vi ude og få taget vores 2 gangs nærkontakts test, og den viste heldigvis også negativ, men undre mig sgu hvordan vi ikke er blevet smittet? For fredag blev hun kviktestet jo og den var negativ, og da den ikke var positiv, var vi jo sammen med hende hele dagen, og ikke mindst Lilya lå stort set op og ned af hende hele dagen, så hvordan det er muligt vi ikke er blevet smittet, ikke at det ikke er dejligt vi er gået fri, men fatter det ikke. Måske at de blev smittet så tidligt på turen at de så ikke smittede mere ved hjemkomst.

Men om ikke andet vi nupper lige en test mere lørdag, for jeg vil ikke sige jeg ikke har symptomer, for det har jeg, men igen det kan jo ligeså vel være min astma, og lungefunktion som er 50% altså, min luft er sgu ikke blevet bedre, mister stadig pusten for et godt ord, men ok er jo også kun lige startet på min astma medicin, og  skal til nogle blodprøvetagninger igen i uge 9 og så en ny lungefunktionstest igen om 2 måneder, for at se om astma medicinen virker/hjælper.

Dagen i dag er stået på total rengøring af Tayas værelse, sengetøj, tæpper, dyner og puder er blevet vasket, og så er loft og vægge og gulv blevet støvsuget godt. For sådan at komme hjem og isolation til et værelse der ikke var blevet støvet af og sådan, var ikke så fedt for en støv allergiker, men hun er nu gammel nok til at ordne sit værelse inden man tager hjemme fra. Og når man så heller ikke er så god til at huske at tager sine piller, så er der jo ikke noget at sige til at allergien slå til, og så kom der en allergisk øjenbetændelse, så lige have fat i lægen og få nogle dråber, og så lige have fat i skolen, for Taya ville jo rigtig gerne tilbage til weekenden, men nu venter vi til søndag. så øjnene lige kan få det bedre.
Men så er tog tiderne bare lavet så meget om at de bare passer røv med bussen til Snaptun, så enten skal hun vente i Horsens i næsten 2 timer, eller også skal hun løbe krydse fingre for at togene ikke er forsinket og skal løbe 3 minutter til bussen, det er bare så dumt, men ja vi må jo finde ud af det.

I dag var vi også ved lægen med Lilya til hendes 2års undersøgelse og så fik hun sit andet stik/sprøjt influenza vaccine. Og hun var en sund rask pige som udviklede sig som hun skulle 14 kg og 93cm høj, så det var dejligt, og på hjem turen stod den på en masse vandpytte hop, samt fange damer haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ubudne gæst Corona