Store Guldet, hjem vendt fra Ski-tur

Den ubudne gæst Corona

Til jer der læste sidste indlæg, om Tayas hjemkomst fra skitur i Sverige og hendes bekymring for at have Corona, ja den var så god nok, trods kvik test og adskillige hjemmetest havde vist negativ, så viste pcr-testen altså POSITIV 🙁  Så i kælderen med det samme med hende, og så måtte vi bare være omhyggelige, det der så bare er noget skidt er vi har kun et toilet og det er på første salen.
Vi vidste det jo egentlig godt at det ville ske og største delen af eleverne var testet positiv efter hjemkomst, nu  var hendes bekymringer jo bare, at hun ville have smittet mig og lillesøster, men rolig nu, det ved vi ikke. Men ja det jo nok ikke skide smart at jeg får Corona nu med min lungekapicitet og astma. Men nu tager vi den på os, og der blir båret handsker og mundbind, og så skal hun bare ikke røre noget, så må vi åbne døre og sådan for hendes toilet besøg, og ja at skide for åbendør er nok ikke det hyggeligste men det jo ikke lige hver gang jeg lige havde tid til at gå op og lukke døren for hende også, for når der render en lille-lort rundt også, så det ikke lige sikkert hendes humør er til at jeg er for længe væk. og så er det ellers bare rengøring og rengøring og sprit og sprit.

Fredag aften fik hun det rigtig skidt, og ej ens moderhjerte, kan bare ikke bærer det, hun er jo trods alt min lille pige selvom hun snart fylder 16år. Og at se hende havde det så skidt og at hun bare skulle være alene nede på værelset, havde bare allermest lyst til at lægge mig ved siden af hende og kramme og holde om hende, for at vide at jeg var her for hende, men JEG GJORDE DET IKKE, men lysten var der.
Lørdag var heller ikke god for Taya-pigen, lorte Corona altså, men vi fortsætter og skriver så sedler til hende, når jeg er nede med mad, så hun ikke føler sig helt alene, og bare det der at hun kan høre os oppe i stuen fordi lillesøster tumler rundt, det bare ikke sjovt, men ja vi må gøre vores bedste, og håbe på hun snart er i bedring.

Lørdag havde vi andre bestilt tid til test inden vi i det hele taget vidste hvad Taya kom hjem med, men det var negativ, men da vi nu var nærkontakt, skulle vi have en test til 4 dagen og det var i går, og Lilya hostede lidt om natten og er begyndt at snotte, jeg selv syntes jeg havde tryggen for brystet og er også begyndt at hoste igen, og mega hovedpine, men er det symptomer på Corona, eller er det bare min astma, det ved jeg jo ikke.
Testen var heldigvis negativ, men vi går stadig med symptomer, og igen kan jeg ikke sige om det er Corona eller om det bare er min astma, så tiden til 6 dagens test til nærkontakt er bestilt til  i morgen tidlig, så vi krydser fingre…

I dag har Taya det meget bedre hun hoster dog stadig og er snottet, og skulle give skolen besked om hendes symptomer i dag, for ellers forventer de at se hende i morgen, så der tror jeg ikke hun er klar, hvis vi er heldige er hun klar torsdag 🙂

Min kære chef ringede også i dag , for lige at høre til mig, og sagde at de savnede mig og der i hvert fald også var kunder der savnede mig 🙂 Men det skal hun jo sige 😉 Men hun sagde også at hun satsede på ikke at se mig i denne uge, og så måtte vi lige snakkes ved fredag for at høre hvordan jeg havde det, men håber og satser dælme på at jeg er klar til mandag, for nej hvor jeg ikke gider det her mere, vil ud og gøre gavn, ikke at jeg ikke gør gavn her hjemme, men det er også begrænset hvor meget jeg kan, mister stadig hurtigt pusten, og har ondt i brystet men nu skal astma medicinen jo også ind og virke ordentlig som den skal, men der kunne jo godt gå tid sagde lægen, men håber og krydser på at jeg kan sætte mig ud i firmabilen på mandag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store Guldet, hjem vendt fra Ski-tur