Indlagt, med falsk Strubehoste

Gips hånd og ble skift

I søndags fyldte Store Guldet 15år, det er slet ikke til at fatte, for jeg føler mig da overhovedet ikke en dag ældre 😉
Weekenden har stået på fødselsdag, fredag holdte Taya en lille hygge kom sammen, for sine 2 bedste venner her hjemme fra, hvor de drak lidt drinks og spillede lidt spil, ganske stille og roligt.
Da det var første gang hun sådan fik lov at drikke, havde vi besluttet det skal foregå herhjemme, så vi sådan har nogenlunde kontrol over det, også hvis hun blev dårlig og sådan, men hun tog det stille og roligt og drak ikke store mængder, og vi er stolte af hende, og næste gang blir det højst tænkeligt også her hjemme, heller her hjemme end hun gør det i smug et andet sted 🙂

Lørdag var der inviteret til boller og kaffe, trods de har åbnet op og man gerne må være 25 sammen indenfor nu, valgte vi dog stadig at dele fødselsdagen op i to, så min familie kom lørdag og så havde vi inviteret de nærmeste af martins familie til en bolle og kop kaffe søndag.

Så det var stille og roligt, men alligevel var det jo ikke en weekend med afslapning, for der skulle jo ordnes og gøres lidt, men det var hyggeligt og stille og roligt, og Taya havde vidst nogle gode dage og fik da nogle gode gaver, som mest var penge, men så kan hun købe eller spare op til det hun gerne vil have, lige pt snakker hun konstant om en galla kjole, for de skal den sidste weekend på efterskolen have galla.

Søndag var også dagen hvor Taya skulle have været tilbage på efterskolen, hvor hun skulle være med efterskole-bussen kl. 18 fra stop 39, men sådan blev det ikke, for kl 16 skulle hun lige filme Lilya, hvor hun så vælter baglæns ind af hoveddøren, og knalder skulderen ned i trappen til første salen. Flot flot flot, vi så det lige an en times tid, for vi skulle jo senest gå kl. 17.15 men kl. 17 havde hun stadig smadder ondt og jeg ringede til efterskolens vagttelefon, og vi blev enige om det nok var bedst at få den tjekket, så afsted mod skadestuen med os, eller vi ringede lige og fik af vide vi skulle komme.

Det gik forholdsvis hurtigt, og der var heldigvis intet brækket, men hun fik en slynge og skulle holde den i ro i en uge, til 14 dage, så hun kunne sagtens tage afsted på efterskolen om mandagen, og hun glædede sig også til at komme tilbage, for hendes bedste veninde Amanda havde en fødselsdagsgave til hende og hendes “kæreste” så hun var meget glad for at hun kunne komme tilbage mandag.

Mandag morgen, var vi stået op og jeg var klar til at gå ud af døren og ned med Lilya til Helle, men jeg skulle lige et smut på toilettet, og vi er så heldige kun at have toilet på 1 salen og da jeg skulle ned, så det bare bang bang bum knald bang, og der lå jeg langs jeg var for enden af trappen, sådan en idiot altså, da jeg skulle rejse mig tog jeg fra med min venstre hånd, og det gjorde dælme duller daller naller ondt, så jeg kunne godt mærke det var ikke så godt.
SÅDAN NOGET PIS ALTSÅ

Så mig ringe til arbejdet, og sige jeg ikke kunne møde, at jeg nok måtte en tur forbi skadestuen.

Jeg km så afsted, og der var ikke rigtig nogle mennesker jo et par stykke også med venstrehånds skade, men kom hurtigt til, hvor jeg blir kaldt ind og en sygeplejeske, spurgte hvad der var sket, og sagde jeg ligeså godt kunne gå i røntgen med det samme.
Da det var klaret og jeg satte mig tilbage for at vente på at blive kaldt ind igen, der gik måske max 30 min så kom jeg ind, og endnu en sygeplejerske tog imod mig og sagde umiddelbart var det bare en forstuvning, og jeg fik støttebind på, og så skulle jeg holde mig fra vrid og tunge løft den næste uge til 14 dage, fint nok…

Så det ringer jeg og siger til chefen og så kunne jeg ligeså godt komme ud med bilen, for så kunne en afløser jo få bilen, og så om jeg kunne tage med ud og vise de private kunder til afløseren, så de kunne lærer dem at kende, og det kunne jeg jo selvfølgelig godt.

Tirsdag eftermiddag ringer skadestuen gud hjælpende så til mig, og beder mig komme derud igen, for der mangler et undersøgelses notat fra mig af, havde de opdaget til deres røntgen konference..
Så jo jo jeg tog da bare derud igen, og der sad nok 10 hvis ikke 15 derude, og jeg blev kaldt hurtigt ind, havde lige sat mig og så blev mit navn råbt op, hvis øjne kunne dræbe var jeg død.

Jeg kommer ind og en sygeplejerske spørger mig igen hvad der er sket, og går så igen og sige lægen kommer om lidt. Lægen kom og der blev revet og trykket og gjord ved i min hånd, og av for fanden, det gjorde nas, og der gik det jo så op for mig at det var der ikke nogen der havde gjord i mandags, han sagde ja du skal lige til røntgen igen og så hedder det gips på 🙁

Jeg var grædefærdig, overhovedet ikke det jeg havde brug for, men min håndrodknogle var alt alt for øm og hævelsen for stor til om man kan se om der er brækket noget, så man tager ingen chancer, så hånden kommer i gips med det sammen, for at holde den i ro, i det tilfælde hvis den er brækket, så der ikke kan ske yderligere skade, men hævelsen skal først have lagt sig før man i det hele taget kan se om den er brækket, i størtesdelen af tilfældeene var den ikke brækket, men igen de tager ingen chancer, så 14 dage i gips og så til en ny røntgen om 14 dage, og er den ikke brækket slipper jeg for gipsen og viser den sig den er brækket kan  det ende med operation og yderligere 6 uger med gips, så vi håber bestemt på gipsen ryger om 14 dage.
Magter ikke det her, vil 1000 gange heller arbejde, gider sgu da ikke sidde handicappet her hjemme 😉

Og så god som jeg er, siger jeg til Helle at når nu jeg alligevel er hjemme så kan Lilya da også bare være hjemme resten af denne uge, og så der hvor jeg lige skal ud og hjælpe min afløser, ja så har jeg jo vores fantastiske Tante Carina, som er så sød at tage Lilya, men nu her i skrivende stund tænker jeg puha det var dumt, for en lille pige på 16 måneder er sgu ligeglad med om mors hånd er i gips, og forstår ikke, at jeg ikke kan bære hende og sådan, og prøv så luge at skift en lorte ble med en hånd i gips, ja ja jeg burde filme det, for selvom jeg bander og svovler, og hun bare karter rundt, så er jeg sikker på at alle andre ville more sig godt og grundig over det 😉

Og pt hvor Martin er igang med lastbil kørekortet ja så er han jo sent hjemme, og lige i dag faktisk er han først hjemme kl 21 for han har været på glatbane, så nu er mor træt, og mor kunne også trænge til et bad, men for at komme i bad skal jeg lige have noget hjælpe, for min gips må heller ikke blive våde, så ja ja, der er mange problemer, men vi krydser fingre for at de her 14 dage er hurtigt overstået.
Og i næste uge komme lille-lorten afsted til Helle også selvom jeg er hjemme, måske bare for nogle timer om dagen, bare så mor kan slappe lidt af, når nu jeg ikke må arbejde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlagt, med falsk Strubehoste