Fuld fart på....

Glædelig Påske

Påskeferien er på sit sidste vers, men hold nu op den har været tiltrængt.
Det har været så dejligt at hele familien har været samlet igen, og at se Lille-lorten sammen med Storesøster er bare guld værd.

Den har stået på så megen hyggen og kærlighed, og ja så har der selvfølgelig været en del computer spillen mellem Store Guldet, Farmand og farbror, hold nu magle hvor jeg ikke begriber de kan bruge så meget tid på det, men alligevel når man så høre dem, råbe og skrige og griner og tramper i gulvet, ja så må man bare erkende, de hygger sig og det er kvalitets tid for dem, og er det egentlig ikke det, det hele handler om?

Ellers er det egentlig ikke sket det store her, jo forresten min kære mand skal til at tage lastbil kørekort, kommunen har sagt god for at han tilmelder sig et kursus på deres regning, og når han så har bestået det, har svoger skaffet ham på prøve i 14 dage på hans job, og klare han det så godt der, vil de give ham det helt store, så ja det skal nok blive spænende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld fart på....