Guldet og hendes Hockey

Påske-frokost

I dag går turen til De Hvide Svaner, til påske-frokost med Fastre og onklerne, Så skal der ædes 😉
Det har vi gjort som en slags tradition efter min farmors død, for til hendes fødselsdag 2015 året inden hun døde, var det op til påske og hun havde inviteret os alle derned, så de har vi så valgt at det burde vi gøre hvert år.

Det er så pisse hyggeligt, og det er den lækreste påske buffet hvor der er alt hvad der tilhøre til sådan en komsammen, og ikke mindst så det sammen med familien, dog kommer vi til at mangle Oldefar, men han siger NEJ det gider han ikke, for det er alle de minder, han kan ikke hans hjerte er stadig så knust 🙁 og han har stadig svært ved at Olde/famse ikke er her mere. Og vil han ikke så skal vi heller ikke tvinge ham, selvom han jo mangler i selskabet, men igen vi kan ikke tvinge en gammel mand.
Så vi må lige ud og hilse på ham, her i weekenden.

Men selvom mange af jer nok har påskeferie og kan nyde familien ekstra godt, ja så skal jeg stadig på arbejde, efter så ingen snaps sjov til mig ;P Men mon ikke også jeg overlever, men men men igen med det nye job jeg nu skal begynde på, så er der også nu alle de små helligdags ferier til mig, og som manden også lige sidder og siger, det første gang i lang tid han nu også får lov at holde påskeferie, for han har jo også skiftet job, hvor han ikke skal arbejde i ferier og på helligdage, så puha nu får vi rigtig meget tid med hinanden, hvordan mon det skal komme at gå, Hehe.
Ej det blir sgu dejligt, men nu skal der igen indfindes nye rutiner man lige skal komme ind i, og så skal det nok blive rigtig godt.

Imorgen står den også på påskefrokost, hos sviger-mekanikken, men der tager jeg dog så på arbejde først, så man bagefter bare kan slappe af og så nyde weekenden, og familien.

Taya blev jo hentet efter træning igår og skulle overnatte hos faster Lisbet og onkel Christian, som hun længe havde efterspurgt. Da hun ringede hjem i går og sagde godnat, ville hun lige fortælle om hendes rigtig rigtig gode dag, og hendes rigtig rigtig gode dag var, at de til træning, spiller sådan en lille kamp at slutte træningen af på, hvor hun i denne lille kamp havde scoret HELE 2 mååål, hun var helt vild og stolt, og det forstår man da godt, og det fedeste var de andre bare råbte Sådan Taya eller Godt Taya til hende, igen vi kan ikke få armene ned over hendes begejstring for denne sport som hun nu har fundet…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldet og hendes Hockey