Knirke-dag

Smil til mig pigelil…

Når jeg tager på arbejde, tager jeg altid mine  JBL øre-bøffer på og finder min play-liste på spotify,  “musik på jobbet”, sætter den på Shuffle play, høre jeg alt muligt blandet musik, turen mod job blir bare så meget bedre og nemmere med musik i ørene, ja også selve jobbet, kan sgu ikke leve uden musik, men hvem kan også det?

Nå men så lige pludselig kommer sangen som overskriften på dette indlæg : Smil til mig pigelil, fra den gamle danske film Det store løb…
Men uanset hvor jeg er om det er på cyklen, på stationen, eller på jobbet ja uanset hvor jeg er, bringer den bare det største smil frem på mine læber, men også nogle gange tåre frem i øjet.
Den sang betyder bare så meget for mig, og bringer de dejligste minder frem om min morfar, min morfar sang tit alle de gode gamle sange specielt de gamle fra Morten Korck filmene, men denne Smil til mig pigelil, sang han tit for mig som lille, og når jeg høre den, ser jeg ham for mig og kan også stadig høre hans stemme synge den.

Det giver mig bare sådan en dejlig varm følelse i kroppen, var ikke så gammel da han gik bort, men vise ting husker jeg stadig som var i går, og lige dette minde hvor han synger, skatter jeg aller mest, og er lykkelig over stadig at have følelsen af han stadig er hos mig, når jeg stadig høre disse sange.
Elsker dig før, nu og for altid morfar, Tak for minderne som bringer glæde, varme og store smil frem stadig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knirke-dag