Tegnstifter i haven - Politianmeldt

Det skønne forældre-liv

Tænker tit på alle de bloggere som deler deres under-skønne billeder af deres børn, siddende smilende søde og artige, med den helt perfekte baggrund, et helt cleanet rum, som til et bolig-magasin…
Hold da kæft hvordan er det muligt? Med børn i hytten og arbejde ved siden af, altid have så rent og pænt opstillet hjem? Og børnene altid opstillet som problem frie og så lette med gørlige, aldrig noget brok, det må dælme være rart. Bare det var mig.

Her hjemme har vi vores daglige kampe, med en teenager i huset, armen altså, vi er jo de ondeste forældre, som aldrig forstår en skid.
Det er bare det værste man skal komme hjem kl.20 fordi man skal i bad, for så må hun aldrig være sammen med nogen venner, og hvorfor skal hun i bad, når hun var i bad til idræt i skolen? Ja hvorfor fordi vi siger det. En kamp om at gå i bad kan virkelig sætte vandet i kog her hjemme, og vare i en halv time, i stedet for bare og gøre det og få det overstået, men nej nej, man skal og man vil diskutere, og fortælle hvor onde og unfair vi forældre er, men når hun så langt om længe er gået i bad, så skal hun drives ud eller også er al det varme vand opbrugt, ja undskyld mig, hvorfor fanden skulle vi så have den kamp, for man gad i hvert fald ikke i bad, og når vi så mener hun har stået der i næsten en time og skal se at komme ud, jamen så starter kampen igen, Hvorfor?

Eller når hun nu er i byen med vennerne, for at hygge eller shoppe, og man inden hun hjemme fra går siger, nu skal du ikke ringe hjem og spørge om flere penge, for du har de penge som du har på dit kort, så er alt helt fint, og det skal hun nok lade være med…
Hvad går der en halv måske til en hel time, så ringer telefonen ” Jeg ved godt i sagde jeg ikke skulle spørge, men har lige set sådan en vildt fed ting der koster 150Kr. og har kun 100Kr. tilbage, og vi skal også ind og spise en bagels, og så har jeg bare ikke flere penge” Hallo så må du jo vælge hvad vil du helst, jamen hun havde jo stadig flere penge. fra dem hun får, af familien og sådan engang imellem..
Hmmm du overvejer ikke at de penge du rager til dig rundt omkring, det er dem vi sætter på dit kort, eller du får når du lige skal have til aftenklub eller lige skal i biffen med vennerne eller i svømmeren?

Så bryder helvedet løs igen, for det er bare unfair at vi bruger hendes penge på det? Hmmm er det ikke meget rimeligt? Eller er vi bare mega dårlige forældre? Det syntes jeg bestemt ikke. Men det syntes hun, hold nu kæft med daglige høvl man kan få, ja hvem har sagt det skulle være nemt at være forældre? I hvert fald ikke mig, har aldrig lagt skjul på det, det er sgu ikke nemt og jeg indrømmer gerne, jeg nogle gange har lyst til at smide hende ud af vinduet… Åh No må jeg sige det nu, eller var det for grov, ja der er jo sikkert nogle der hiver sig i håret over min denne bemærkning, men kom ikke og fortæl mig, at jeg er den eneste der har tænkt denne tanke.

Vi er ikke en familie der får det hele foræret, vi kan ikke bare punge ud, når vores guld (Taya) beder om det, vi syntes kun det er rimeligt, at får hun penge foræret, ja så må hun spare dem til hun har det hun skal bruge til den vildt fede ting hun lige har fundet, som hun bare må eje, eller også må hun bruge dem, til lige at købe noget i aften klubben, eller til shoppe tur med vennerne. Selv om hun er en pige der ved hvad hun vil have, og ønsker alverdens ting, hvor vi også siger så må hun spare, og undværre, for hvad har hun behov for og hvad kan hun undvære, pengene hænger i på træerne. Men alligevel er hun da en snot forkælet møgunge, hun mangler intet, i hvert fald ikke efter vores mening, der er sgu mange der ikke har alle de ting hun faktisk har.
Ikke altid hun får helt nye ting, men tit brugte ting som også virker, men hun mangler intet, og genbrug kan også være ganske fint, efter vores mening.

Vi elsker vores guld over alt i verden, og elsker rollen som forældre, men alt er sgu ikke lige rosen rødt, som mange lægger det ud som, så her var der en version fra den virkelige verden, og ikke noget opreklameret alt er perfekt shit.
Hytten flyder her hjemme, tøjkurven hober sig op, vi er uenige, vi skændes og har vores kampe, men vi er bare mennesker, som elsker hinanden og vil gøre alt for hinanden og får hverdagen til at fungere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tegnstifter i haven - Politianmeldt