Nye indbydelser til konfirmation

Orienteringsdag på Efterskolen

I dag var det meningen turen skulle gå til Hjarnø, faktisk var det den 16 maj, men så blev det flyttet frem til i dag, men ja sådan blir det ikke.
Men Orienreringsdag er der dog stadig, bare virtuel, så, først skal der lige ses et par videoer på youtobe, og læses en forældre guide, og så kl. 14 skal vi logge ind på zoom mødet og så må vi se hvordan det blir, men så længe vi får de info vi skal og sådan mon så ikke det går, nu hvor tiderne vil det anderledes og man ikke kan eller må være samlet mere end 50 personer.

Vi glæder os i hvert fald, og ikke mindst Taya glæder sig, til at starte og ikke mindst komme væk for Antvorskov skole, 7 årgang har virkelig taget hårdt på hende, og hun gider ikke skole mere, vi har kæmpet og kæmpet for hende, men det blir hele tiden vendt, de vil ikke se at det er skolen der er problemet, selvom flere og flere børn rykker skole og sågar de opgiver nogle børn, og siger de ikke kan give dem det de har behov for, og alligevel praler de med de er en skole med plads til alle og ikke acceptere et barn trives dårligt, men flot vi har kæmpet i flere år, uden held, problemet er aldrig deres det må være der hjemme…
Vi glæder os virkelig til dette skolår er ovre og så siger vi farvel og tak med en finger i vejret, tak for ingen ting.

Vil aldrig nogensinde anbefale Antvorskov skole til nogen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye indbydelser til konfirmation