En dag i rengøringens tegn...

Onsdag = ingen aftensmad

Det er onsdag, og onsdag er sportsdag.
Hvor Taya går til bordtennis Kl. 17 til 18.45 og derefter er det så direkte til svømning Kl. 19.05 til 19.40.

Så normalt om onsdagen, må vi nøjes med at spise brød, og normalt så går Taya først fra skolen Kl. 16 for hun elsker sin SFO tid.

Hele dagen har jeg haft i hovedet fedt det onsdag, så jeg skal ikke have aftensmads dilemmaet, hvor jeg skal finde ud af hvad der skal laves til aften.
Meeen nu er tøsen jo ligesom syg, og feberen er oppe igen 🙁 så hun skal jo ikke til bordtennis eller svømning i dag, og det er ellers mærke-dag i dag til svømning, og Taya var jo vild med at finde ud af og hun havde klaret et nyt mærke, men med feber NUL putte så går den ikke.

Så pis hvad med aftensmaden? Det sgu lidt skidt når man kommer i tanke om det så sent, og dog skulle alligevel i spar efter mælk, så der blev lige købt et par pakker bacon, og så laver jeg bare mit Pasta, bacon, spinat tamtam med ostesovs, så vi får alligevel mad i dag, så tror mande min blir glad, og han slipper for brød, han hader nemlig onsdage, når den bare står på brød. Så han ser nok frem til at der for en enkelt gang skyld kommer varm mad på bordet i dag 🙂

Samtidig med Taya har feber og den hopper op og ned, hoster hun også i vilden sky, det lyder jo som om hun er ved at hoste sine lunger op. Så overvejer lidt at kontakte lægevagten, her senere, for vores egen læge holder jo ferie, så hvis feberen er oppe igen her om en times tid, så må vi nok hellere lige få en læge til at lytte på hende. For nu er det 3 dagen med feber, og normalt når hun har feber, hopper den ikke bare sådan op og ned, men når hun har feber så har hun feber en dag hvor hun bare sover og er sløv, og så dagen efter er hun på toppen igen.

Så nu må vi lige se hvordan og hvorledes, for så er det på gå ben der ud eller cyklen, men er hun ikke på toppen, ja så syntes hun jo ikke det vil være fedt, men nu ser vi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i rengøringens tegn...