Store dyne vask

Baby L’s Dåbsdag

I dag stod vi op til en stor dag, en dag som vi længe har glædet os til, i dag som skulle være med hele familien og nære venner, sammen og fejre dåben af vores skønneste dejligste Baby L.

Men corona tiden, ville det anderledes, og dåben skulle falde i dag, for Baby L skulle kunne passe familie dåbskjolen. Hvor kede af de vi var er over dagen ikke blev som vi havde regnet og håbet med, hvor venner og familie skulle være kommet, så var der nogle forholdregler som skulle overholdes, og derfor var det kun os 4 og så fadderene og da min kusine og hendes mand fra Sverige ikke må komme til DK så skulle Svigermor/Farmor selvfølgelig og så have en plads med til dåben, og så ingen andre.
Er blevet spurgt af mange om de ikke bare kunne komme og stå uden for kirken på afstand, men svaret har været nej, for når ingen andre må komme så ville jeg ikke lave nogle undtagelser for det ville være fjollet og overhovedet ikke acceptabelt over for de andre af vores venner og familie vi har sagt nej til, og så var den bare ikke længere.

Det var sgu alligevel en sjov underlig fornemmelse og gå op til kirken, vi måtte ikke give hånd med præsten som man jo normalt gør, og vi kom jo bare sådan dumpende og så skulle Baby L lige i kjolen og præsten og Svovs, Heidi og Svigermor havde sat sig ind sammen med præsten…  Normalt er alle de normale kirkegængere i kirken og så følges man jo ind sammen med præsten, men ikke i dag 😉
OG så kom vi ind efter vi havde fået Baby L i tøjet, og så satte vi os, og så ringede kirkeklokkerne og vi sang ” I østen stiger solen op” og så talte præsten lidt, om i særlig tid med corona og hun nærmest følte hun kendte os mere end hun normalt gør med dåbsbørnene, for vi havde jo snakket sammen siden Januar, hvor det helt oprindeligt skulle være en radio gudstjeneste som kunne høre i hele verden, men sådan blev det ikke, og sådan kan ting jo hurtigt ændres.

Og så var det ellers til døbefonden, hvor mande min fik lov at hælde vandet i og som man eller ikke må måtte dåben blive filmet og der måttes tages billeder.

Hvad er barnets navn? : Lilya Heidi Mona Bondemose Hansen

Sikke mange navne, ja og hvor stammer Lilya fra?
Min farmor hedder eller hed Lilian og hun var en stor del af mit liv og som en mor for mig og så er der jo Taya som er vores store pige, så vi ville gerne have det skulle være noget med y, og der af blev hendes navn til Lilya. Heidi var min mors navn det navn har Taya også til mellem navn, og Mona er min svigermors navn faktiks mellem navn men det er det hun blir kaldt, så mormors og farmors navn og så farmands efter navne Bondemose Hansen

Så derfor hendes fulde navn blev Lilya Heidi Mona Bondemose Hansen

Så sang vi lige en lille sang mere ” Nu titte til hinanden” og så var vi færdige og gik ud af kirken og så ind igen, så der kunne blive taget billeder til kirkebladet af kirketjeneren og så tog hun også en masse ekstra, og lovede at sende dem til mig, så dem glæder vi os til at se.

Vi har også sådan grint lidt af det, for nu hvor det blev sådan en anderledes dåb, så kunne manden da godt tage sin Brøndby trøje på, dog med den dyre fine skjorte indenunder, og så sagde vi jo ja til de godt måtte sætte billedet i kirkebladet, så det vil folk helt sikkert grine af og tænke hvem pokker tager en Brøndby trøje på til en dåb 😉
Men det gør man når man er Brøndby til man dør, og husk dog stadig med den dyre fine skjorte på indenunder Hahaha

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store dyne vask