Vinter-ferie

Støv allergi…

I dag stod den på opfølgning hos lægen med Taya, hvor vi skulle op og have svar på alle de prøver hun fik taget for 14 dage siden.
Og disse prøver har hun fået taget hvert fjerde år, uden at de har vist noget, så vi var spændte, men forventede faktisk at prøverne var normale.
Men ja de fleste prøver var normale, men hun havde en lille mangel på D-vitamin, men det var der mange der led af i denne tid, så der kunne hun jo tage ekstra D-vitamin i kosttilskud, det jo til at overleve, uanset om jeg altid har elsket at være i solen når den er fremme har min D-vitamin altid været lav, så jeg selv har altid nok siden jeg var 15 år taget D-vitamin i kosttilskud, så det skulle da ikke undre mig hvis Taya også har stor mangle på D-vitamin, men lige nu var det kun en lille mangel på det, og som lægen sagde, det ville størstedelen nok have i denne tid, hvis de fik taget sådan en test, eftersom årstiden ikke lige har været eller er så solrig 🙂

OG så var der IgE blodprøven, som måler allergiantistofferne den skal ligge på 0,01 eller under, men det slog noget ud og lå på 0,48, så bum der var en synder til nogle af hendes symptomer.
Så har vi styr på det, og det kan der gøres noget ved,

Og så er der måske en chance for at teenageren for ordnet sit værelse mere end før 😉
Og ja selvfølgelig skal resten af hytten jo også have en tur med støvkluden og støvsugeren lidt flere gange om ugen end hva vi ellers gør.

Men sjovt at det først er kommet nu, og hun ikke har haft det hele tiden, men ja sådan er det, men nu har vi da vished om dette, og igen det kan der gøres noget ved, og så har vi hentet tabeletter og næsespray, som hun kan tage når det blir for voldsomt.

Så er der bare at få styr på trivslen i skolen, men den er der bare ikke så meget at gøre noget ved, vi har snart gjort vores og banket hårdt i bordet flere gange i flere år og det blir bare ikke bedre, men måske det vil hjælpe lidt nu hvor sundhedsplejersken er inde over og også har haft kontakt til hendes lærer, da hendes lærer jo selv havde kontaktet hende, men henblik på at tale med Taya om hendes trivsel hjemme som lærern jo mener er problemet, hvor sundhedsplejersken står på vores side, efter som hun kender vores lille familie, og også helt klart mener problemet er i skolen, og der ikke er nok hjælp og støtte til Taya, og mobning, stress og angst giver også en del af de symptomer, som læreren havde beskrevet i mailen til sundhedsplejersken.

Men vi bider i det sure æble og ser hva skolen kan hjælpe Taya med det sidste stykke tid hun er tilbage på skolen, for efter jeg tog fat i skolelederen, er der der kommet lidt medvind og forståelse men ikke meget, men når der er noget, er det ham vi kontakter først, for nu har vi fundet ud af at det overhovdet ikke hjalp at kontakte læreren først.
Og der blir nærmest talt ned nu til hun skal starte på efterskolen, og ikke mindst derover den 3 april til et prøve døgn, så nu er det jo officielt, for indmeldelses gebyret på 1000,- kr er betalt samt depositummet på 8000,- kr er betalt :-O

Det dælme mange penge, og ja hvor finder man så mange penge på en gang? sådan tænkte vi også, ( især når vi har en tur til efterskolen tur retur x 2 når tøsen skal derover på en prøve overnatning, så en barnedåb, og så en konfirmation, og så lige en tur retur til efterskolen den 16 maj igen til info-møde, det er lige en masse udgifter på meget meget kort tid) men igen vi måtte gennemgå en masse ting, og rykke lidt rundt på kontoerne og ja så må vi leve lidt stramt, og det gør vi gerne for vores guld.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter-ferie