Taya i Schwerin

vær mod andre som du vil have andre er mod dig…

Som overskriften siger, så har vi altid opdraget vores pige efter dette… Men hvor meget skal hun snart finde sig i?Hvor længe skal hun  ide det i sig, og bare tage i mod lort…

Nu er nok NOK.
I mandags tog hun afsted på lejrskole til Århus med sin klasse, som heldigvis kun er hendes klasse til på fredag, efter sommerferien hedder det 7. klasse og det er helt nye klasser, men stadig samme skole, og så må vi se om vi har taget den rette beslutning at lade hende blive på Antvorskov skole og ikke flyttet hende helt, men vi giver det et forsøg.

For en måned siden, var vi igen til møde om Tayas trivsel og mobningen af hende, hvor det hele lige pludselig blev vendt om til at det var hjemme der var problemet og selveste “Vice inspektøren” henviste os til en familierådgiver, Hmmm, grunden var at jeg jo ikke havde været hjemme til de daglige rutiner i et år, da jeg jo arbejde aften arbejde, så der var ikke nok nærhed til Taya.

Ok, men så fortæl mig lige er det hjemmet der er problemet når hun står alene midt i århus i halvanden time, og ikke kan få fat på en lærer eller noget,. og hun ringer ulykkelig hjem og bare vil hjem. Jeg forstår sgu ærlig talt godt at min pige ikke vil følges med nogle som overhovedet ikke behandler hende ordentlig, og som tror de er så pisse seje at snakke om hende bag hendes ryg, trods hun faktisk står eller går så hun kan høre det, kan man eller tør man ikke sige tingene til personen selv som det omhandler skal man ærlig talt bare holde sin kæft, for man er overhovedet ikke sej, hvis man ikke tør gå til en person selv, men “gemme” sig bag andre og snakke. Føj siger jeg bare…

Så nu har jeg/vi givet vores pige lov til at give tilbage af samme skuffe, selvom det er imod vores opdragelse af hende, men 7 år og hun har fundet sig i en masse, blevet kørt helt i sænk op til flere gange, nej nej ikke igen, Taya er som hun er, hun er sin egen, og det skal hun ikke skamme sig over, hun må være lige præcis den hun vil være. Hun går måske ikke i de rigtige tøj mærker som andre gør, men hun går og køber det hun kan li og som hun syntes er fedt, præcis ligesom jeg da jeg var i hendes alder, og det er der fandeme intet forkert i, og dem der synes det, det er så  fandeme mangel på opdragelse og samme.
Husker selv fra min folkeskole alle de møder og lort min far var til fordi der var nogle efter mig, og skolen lovede og lovede med det blev sgu aldrig gjort noget, lige til sidst hvor min far ikke gad mere og så sagde han, næste gang min pige så giver du ham en på skrinet lige tilbage, hvilket resulterede i jeg røg på kontoret og min far måtte stå på skolen og hente mig fordi jeg jo havde gjort som han sagde, men det virkede drengen der generede mig gjorde det aldrig igen.

Så nu det der vi er, ikke jeg har sagt hun må slå, men hun må give tilbage af samme skuffe, for nu gider vi ærlig talt ikke mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taya i Schwerin