HPV-vaccine

Taya – Fritidsaktiviteter

At finde fritidsaktiviteter er ikke altid lige nemt, og slet ikke når børnene blir større, og selv kan bestemme og har meninger om hvad de vil gå til.
Taya startede til svømning da hun gik i 0. klasse, det var ikke et valg hun tog, men et valg vi tog for hende, da vi mente, det at kunne svømme ville være godt, til at starte med  var det jo meget sjovt for hende, for begynder holdene var jo mere om at vænne sig til vandet og leg, så det blev lidt kedeligt på de øvede hold, ja selvfølgelig der kræver de jo mere af en, men vi stod fast besluttet på at når hun kunne svømme ordentlig måtte hun stoppe til svømning.
For på et tidspunkt er man stor nok, og så vil man sikkert med vennerne til stranden om sommeren, og skal man kunne det, skal man i hvert fald kunne svømme!

Så blev hun heathundet til bordtennis, og hun var vild med det og god til det, men her i Slagelse var bordtennis ikke lige den sport flest piger gik til, så hun fik ikke nok træning, så hun fik lov at komme til drenges træning også, men det var mange timer om ugen pludselig, og pludselig trak vennerne også og lige pludselig havde hun ikke tid til at være sammen med nogen, så hun mistede ligesom gejsten for det, selvom hun faktisk var god og kunne blive endnu bedre, så meget bedre at hun faktisk var blevet udtaget til en trænings camp, som man blir udtaget til af trænerne som træner landsholdet i bordtennis, så det var lidt ærgerligt, men når gejsten ikke er der skal man ikke tvinges.

Efter Taya havde været på julemærkehjem, fik vi kontakt til noget som hedder Hel Fritid, som gør et fantastisk stykke arbejde og som er frivillige som hjælper til at styrke børns fritidsaktiviteter og sociale sammenhold igennem forenings livet/aktiviteter man kan læse mere om det her https://www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/projekter-og-samarbejde/hel-fritid

Så vi snakkede frem og tilbage og vi har to nabo “drenge” som spiller hockey, og det blev hun lidt bidt af, efter at have været ude og se dem spille kampe, men der tror jeg så der lige skete en lille misforståelse, men vores frivillige fra Hel Fritid (intet ondt i det) men hun fandt så Floor Ball, som var lukket ned for Tayas alders gruppe her i byen og det nærmeste var i Dalmose, og det ville hun ikke.

Så kom Håndbold på banen, men dem som Hel Fritid havde snakket med, sagde og var ærlige om at det ville blive svært for Taya at komme ind, da dem som spillede nu havde gået sammen i flere år og havde allerede dannet denne klikke som ville være svær at komme ind i.

Så kom det til spejder, som flere fra hendes klasse, gik til og gerne ville have hende med, og der blev taget kontakt via Hel Fritid, og de ville med glæde have Taya med, og spejder handlede jo om sammenhold, og være der for hinanden og ude liv og en masse andet.
Det prøvede hun så, men nej det var ikke som hun håbede, hun følte sig ikke tilpas eller tryg, og følte sig alene, for igen, dem som gik der havde jo gået der i flere år sammen, og der var dannet en klikke, og gav det sågar en chance til en jule weekends tur, som hun ellers ikke ville med på, men blev alligevel overtalt af en leder og tog med, men den tur havde bare gjort hendes utryghed værre 🙁
Og så skal hun bare ikke gå til det, så nu har vi så eller en sprit ny blå spejder-uniform som hun kun har haft på 3 gange, så hvis der er nogle der kender nogle som mangler en spejderjakke str. S så har Taya en tilslag til 250 Kr, hvor den som ny koster 400 kr.

Nå men nu er vi så her hvor vi har overvejet en masse andre ting, og selv tog kontakt til Slagelse Hockey Klub, via mail, men har aldrig hørt noget og det er nok 1 ½ måneden siden Hmmm.
Men Så kontaktede Hel Fritid os igen og hørte hvordan det gik med Taya og hendes spejder, hvor vi måtte erkende det gik ikke godt og vi snakkede frem og tilbage, og snakkede igen om Hockey, for den tidligere frivillige havde nok misforstået det.

Og hun ville kontakte Slagelse Hockey, hvor hun ret hurtig ringede tilbage, og sagde med det samme det skulle ikke være der, for de havde ikke plads til Taya i den alder som nybegynder, for så var det bedst at starte når man var yngre og de havde jo en standard, og deres hold ville jo til tops. Hvad fanden er det for noget? Nok derfor jeg aldrig fik svar på min mail.
Nå men så er der jo Sørby Hockey Klub, den kender vi jo, for det er der nabo “drengene” spiller, på liga holdet eller hva det hedder, og er på Landsholdet.
Men vi ville jo først forhøre os i Slagelse da det ikke tager lang tid i rejse tid for der lægger Sørby jo trods alt lidt uden for byen, og det koster jo også penge i transport, og vi har heller ingen bil.

Men når nu Slagelse Hockey skal være så undskyld mig fisse fornemme, og arrogante ja så måtte hun gerne gøre et forsøg og kontakte dem.

I går eller det var nok i foregås ringede vores frivillige fra Hel Fritid så tilbage, og sagde Sørby havde plads til hende, og ville hjertens gerne tage imod hende, også selvom hun var helt ny i aktiviteten, så hun var mere end velkommen til at komme ud og prøve nogle gange og se om det virkelig var noget for hende. 🙂
Så der var en pige der blev glad, og de starter så op igen her d. 1 april så der må hun ud og se og prøve om det er noget for hende, så det blir spænderne at følge med i fra sidelinjen, for jeg kan jo ikke tage med da jeg jo arbejder så den tjans må manden jo igen tage på sig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HPV-vaccine