Rengøring i private hjem

Teenager in The House

Nu det officielt, vi har nu en Teenager i huset, hvor pokker blev tiden af.
Ja det jo slet ikke til at fatte, og vi siger det jo hvert år, når hun blir et år ældre, at det overhovedet ikke er til at forstår, hvis bare man lige kunne stoppe tiden, og bare nyde den endnu mere, end hva man nu gør i forvejen, for lige pludselig er hun vokset en overhovedet og flyver fra reden.

Det var i torsdags hun havde fødselsdag, fordi Martin og jeg jo skulle tidligt op og på job, måtte vi lige stå op kl. 5 hvor vi lige fik lavet morgenmad, med røræg, og bacon og lidt andet mundgodt, hvor vi så vækkede hende med sang kl. 5.30, og vi så alle 3 lige kunne nyde lidt morgenmad med hende, inden vi kørte afsted på job.
Og selvfølgelig fik sin gave, som faldt i god jord, nemlig en hockeystav, som hun bare syntes var så fed, men vigtigst var, nu havde hun fået sin egen 🙂

Sidste weekend, fejrede hun fødselsdag for klassen sammen med Sara, som vi holdt oppe ved Jeanne som havde lånt lokalet i deres kælder, og så holdt de ellers disko fest, og havde en dejlig aften, men en masse sjov og grin, de er sgu nogle finurlige unger.

Igår blev hun så fejret af familien, og vi var heldige med vejret, og alt i alt havde hun en dejlig dag, dog skete der bare lige en ting, som berørte mig dybt, ingen skal have det skidt eller gå fra mit hjem og være så ked, og beklager virkelig at jeg ikke var der, for jeg havde ikke kunnet holde min kæft. Og så slet ikke til en fødselsdag “børnefødselsdag”
Og Taya så lige pludselig står og en som virkelig betyder meget for hende slet ikke havde sagt farvel til hende, det gjorde hende ked.

Men dagen endte da helt fantastisk alligevel, Taya havde godt nok plaget om, om vi ikke skulle grille, for hun havde hørt at Carina og Jesper skulle griller, så hun blev lidt misundelig 😉
Hvor lige pludselig endte det med at vi også selv gjorde det, for Max, Niels og Mikkel endte med at blive for de syntes det var dumt at tage hjem, for at spise for så at tage tilbage til Slagelse og i biografen.

Så Max spurgte om den der grill virkede, og så sendte han ellers Niels og Mikkel afsted efter kød og salat og det endte med vi afsluttet dagen helt fantastisk og der var vidst ingen der gik sultne i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rengøring i private hjem