Weekenden ovre - Taya tilbage på julemærkehjemmet

En dejlig påskeferie

I dag sluttede tøsens påskeferie, lidt priviligeret er det da at være på julemærkehjem, for klassen skulle jo i skole, så derfor så hun sit snit til at ville tage op og besøge klassen, når hun jo nu alligevel var hjemme. Og kl 11 tog hun der op hvor de havde matematik og så pakkede de sammen, og mange var interesserede i hvordan hun havde det, og hvad de lavede dernede, og som Taya så åbent fortalte om.  Påskeferien har været lang og ikke mindst skønt at have hende hjemme, men samtidig har det også været en udfordring, at få motioneret. Men vi fik lavet en pointtavle ligesom de også har på julemærkehjemmet, for at holde hende motiveret, for når man er hjemme er det meget nemt bare at smide sig og være flad, men må indrømme vi frygtede lidt at hun ville ty til computeren, men faktisk ikke, hun ville hellere være ude og “lege” med vennerne og så var computeren mest fristende om aftenen og så lige komme til at glemme tiden ?  påsken føre også lidt frokoster med sig som vi også var lidt bekymrede for, men selvom det var svært, klarede hun det disse flot, og alligevel fik hun lov til at tage en frikadelle eller to for meget, meeen det skal heller ikke være pegefingre i vejret hele tiden, man må også nyde lidt, hvis man så bare lige yder lidt mere på gåturen og lige tog en ekstra km eller løb to minutter mere. Men når det så er sagt så er hun selv meget meget bekymret for at komme på vægten i morgen, men vi siger hun skal slappe af, for vi ved hun er motiveret til at give den en skalle igen på motion en når hun kommer tilbage. Og når det så er sagt så har hun altså gået sammenlagt 50km – løbet 5km og ikke mindst cyklet 20km i denne påske og så plus det løse ved at rende rundt med vennerne, så mon ikke alligevel motionskontoen for påsken er godkendt.

Da vi kom ned og skulle aflevere hende her til aften, var det så fedt at se og ikke mindst høre, hvordan mange af alle de andre bare med den største glæde i stemmen sagde heeej Taya, bare det at se hvor vellidt hun er blandt de andre, det varmer sgu vores hjerter, der kan hun være sig selv, uden nogen dunker hende, for at være den pige med det største hjerte der har plads til alle, uanset hvem man er, hvordan man er, hvordan man ser ud, hvilket tøj man har og så videre… Og ja igen det hun udstråler, det har virkelig givet hende så meget at komme på julemærkehjem, mange ser det sikkert stadig som et tabu emne, men ikke vores pige hun taler åbent og stolt om sin beslutning, og det er den bedste beslutning hun har taget med vores 100% støtte, vi har fået vores glade pige tilbage..

Og med den udstråling og glæde, så har vi som forældre nu en ny bekymring. Hvad når hun kommer tilbage til sin klasse, knækker de hende så igen, vil hun være stærk nok til at sige f… Jer jeg er som jeg er og som jeg vil være og behøver ikke lave mig om, bare fordi i syntes jeg er anderledes, men jeg er god nok som jeg er, og kan i ikke acceptere det så er i bare nogle røvbananer. Basta bum. Vi håber og krydser fingre for det, for vi ønsker virkelig ikke at hun skal knækkes igen, fordi hun vil være en god ven for alle, og ikke vil dømmes fordi hun måske snakker med andre som andre ikke lige syntes om. Ja sorry jeg kan blive ved, men nu skal man heller ikke male fanden på vægen før…

Nu kalder sengen vidst også, arbejdet kalder i morgen, og hold kæft lige den sætning føles godt på tungen, sådan har jeg ikke sagt i mange år, så det er helt vildt, og troede dæmme ikke jeg kom til at sige sådan igen, så det er faktisk ret fedt at kunne sige. Men nu må vi se, det er jo kun praktik indtil videre, så må vi se hvad der sker om det bare er guld og grønne skove der blir lovet, fordi man er gratis arbejdskraft og mulighed for løntilskud, ja ja igen skal man huske ikke at male fanden på vægen før tid ?

Godnat godt folk kan i sove godt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden ovre - Taya tilbage på julemærkehjemmet