Glædelig Morsdag

HVorfor ikke lidt mere havearbejde?

Selvom mine led ikke har det alt for godt, ja så gider jeg bestemt ikke at sidde inde i dette vejr.
Så to maskiner tøj er hængt ud til Tørring, og hvorfor så ikke ordne haven ude på siden eller foran.
Min tulipan række er helt tilgroet med græs, men dog er alle de mange tulipaner som viste sig sidste år ikke kommet frem, ikke engang halvdelen, så i år må der vidst nok hellere lægges nogle nye, for Elsker tulipaner, og hvis det stod til mig, ville min have være fyldt med dem i al-verdens farver 😉

Men igang med at ordne bedet op af muren alligevel også selvom mange af tulipanerne er udeblevet i år, og så skal der også lige rykkes lidt ukrudt op på den side i hækken ud til vejen, og så er haven nok også helt klar, men det kommer jo desværre tilbage, men så længe det holder sig fint til fødselsdagen.
Jorden er så hård og tør, så jeg smadre mine led fuldstændig, så har lige været ude og vande jorden, i håb om at det letter det lidt, så jeg også kan bruge mine hænder resten af ugen, Martin kan godt skælde mig ud, fordi jeg bare knokler, men jeg vil jo bare så gerne have det ordnet, men han kender mig jo og ved, at jeg kommer til at tude af smerter om aftenen, fordi jeg er så dum til at stoppe, men er det nu også dumt, for gider sgu da ikke, tage 1 til 2 meter og så stoppe, og så igen næste dag tage 1 til 2 meter, for så blir jeg da aldrig færdig.
Men ja han vil mig jo kun det bedste og det ved jeg godt, og ja det er da dumt at smadre sine led på den måde, men der er jo ikke andre der kommer og gør det for mig.
Der er jo ingen der melder mig til det der program hvor de kommer og lave ens have og overrasker en med en fantastisk pæn have 🙁 Det ville da være fedt, og så sparede jeg for en masse tudeture, pga jeg ikke selv kan stoppe og ender i et smerte helvede.

Nå men skidt pyt, vejret er lækkert og så skal man ikke sidde indenfor, selvom der faktisk er køligere ind, men nej nej er solen fremme skal jeg være ude, med bare ben så mit psoriasis kan få den naturlige sol, det tror jeg trods alt er meget bedre og måske lidt sundere end min lysbehandling, som jeg stadig har 3 ture tilbage af. SKal op og have lys imorgen, så det er bare med at være i haven i dag, for efter sådan en lysbehandling må jeg ikke sidde direkte i sol, medmindre jeg vil blive fuldstændig forbrændt, så jeg er jo faktisk praktisk at vælge en dag i haven igen i dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Morsdag